Já jsem Limberský, ty si nic!

Chvíli jsem si nebyl jistý, jestli to ten fotbalista, co řídil opilý, boural, utíkal a vyhrožoval policistům, myslel vážně. Jestli myslel tu omluvu, kterou když jsem četl, opravdu vážně, nebo to byla jen taková povinnost.

A netrvalo dlouho a odpověď jsme všichni dostali celkem jasnou. Vlastně se nedá ani říct, že ten kluk je prostě mladej, a že z toho vyroste. Ale jemu je skoro třicet a mohl by snad už mít trochu rozumu. Ale nemá.

Především mi není jasná ta "upřímná" omluva, kterou po nehodě vydal. Celá vyzněla naprosto ironicky a navíc směřovala ke špatným lidem. Za co se omlouval fanouškům? Za co se omlouval spoluhráčům, trenérům apod.? Chápu, že omluvu sám nevymyslel, asi nad ní ani nepřemýšlel, jen ji prostě přečetl. Ale nezaznamel jsem v ní, že by se třeba omluvil těm policistům, které se pokoušel zastrašovat.

V neděli při zápase dal jasně najevo, co si opravdu myslí a jak upřímně to myslel. Jinými slovy, polibte si všichni zadek, ten milión mě zas tak nezabolel a vůbec, já jsem Limbo, kdo je víc! Ale mrzet ho asi nemá co. Trenér jeho oslavu neviděl, ale hrál dobře a dal dva góly, tak v čem je problém. Spoluhráči v něm vidí svého boha a jedeme dál. Za pár zápasů z něj udělají zpátky kapitána, je to přece tahoun.

Ten Limberský má jednu velkou výhodu. Normální člověk by se asi trochu styděl a vadilo mu, co se o něm píše. Jenže on ten Libmerský má v hlavě evidentně úplně prázdno a tak asi jediné, co ho štve, že mu asi pojišťovna nezaplatí to pochroumané auto.

Za nehodu mu sice teoreticky hrozí i vězení, ale jen teoreticky. A přestože to bude znít hodně blbě a asi hloupě, tak možná, kdyby při té nehodě někoho zabil, jako ten feťák na Smíchově, tak by se do vězení dostal a třeba by se mu i v hlavě rozsvítilo. Zatím si jen může říkat: Já jsem Limbo, ty si nic!

P.S. Diskuse mě nezajímá, na urážky "fandů" nejsem zvědavý, proto ji nezapínám.

Autor: Martin Naplava | pondělí 14.9.2015 20:25 | karma článku: 27,97 | přečteno: 728x