Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Republika ČRFert, nástup krizového managementu

Standardní umaštěná kobliha, pardon občan, má svou milou, rozdavačnou a sociálně přívětivou vlast v lásce a jejího šéfa si nesmírně váží.

Vážení čtenáři, tento tajný dokument, záznam z jednání Odboru krizového mamagementu a jeho Sekce krizové komunikace firmy ANOfert, se mně ze staré známosti dostal do rukou díky nezávislému reportérovi ??´??? Vomáčkovi ?????????????? ????????? ? ????? Sputnik všeckni kradů. Předkládám vám ho k posouzení v celé jeho krystalické nahotě:

"Republika ČRFert se dostala do jistých problémů a je potřeba zapojit všechny účinné páky k tomu, aby byly vyřešeny, došlo k mezinárodnímu obnovení důvěry a zejména k očištění jejího nekalými živly s cizí mocností pracujících dočasně lehce zabláceného jména. Vzhledem k virální a obsáhlé závažnosti oné zcela jistě krátkodobé obtíže, jejíž nepříliš velká škodlivost by se na stupnici 10/10 dala označit číslem třináct, je třeba celou problematiku nejdříve pečlivě analyzovat, do čehož se neprodleně pustili naši špičkoví odborníci na krizovou komunikaci z její politické frakce ANOfert, vyvodit žádoucí závěry a radikálně ji zcela vymazat nejen z mediálního světa na nějaké kolaterální škody nehledě.

Mediální problém, jenž se v současné době rozprostřel, má všechny charakterové vlastnosti nehody, která by se lidově řečeno dala nazvat totální průser. Jsou to nežádoucí účelovka agenda, nežádoucí obsah plný lží a pomluv, nekorektní a proti našemu hnutí politickému zcela zaujatý text, nevyvážené upřednostňování sluníčkářské konkurence, významná až k fanatismu dotažená selektivní slepota, mediální kampaň vrcholící lítou mediální smrští s cílem vytvoření falešného obrazu údajné morální krize, tedy korupce a selhání charakteru toho, jenž naopak proslul nesmiřitelným bojem s korupcí v bývalé republice ČR politickým klientismem, všeobecnou korupcí a podvodnými dotacemi z unijních fondů skrz naskrz prolezlé.

K omezení rizika nepřípustného selhání je třeba přistupovat s chladnou hlavou a prvním krokem k drtivému vítězství je vybudování účinné komunikační hráze, jež zastaví valící se proudy zhmotnělého nebezpečí a tímto způsobem neprodyšně uzavře celou napadenou oblast republiky ČRFert do pevné lži a nenávisti neprostupné kopule. Výjimečnou pozornost je nutné zároveň věnovat soustavné a neustávající pečlivé péči o její stěny, za nimiž se nebezpečím hrozící element zastaví do té doby, než bude eliminován, neboť pokud by onen fatální nápor nevydržely a objevily se strukturální prasklinky rozšiřující se v podstatnější trhliny, celá hráz by mohla jako v dobách mnichovské zrady puknout a republika ČRFert by byla jako během tragické epochy protektorátu a podroby německým živlem onou směsí hnoje a kejdy coby obřím tsunami na věky věkův zatopena a jako kostka cukru obrazně myšleno rozpuštěna.

V další fázi našeho nelehkého úkolu je třeba vytvořit stabilní a mocný informační tok, jenž dokáže mobilizovat všechny zaměstnance firmy ANOfert, je třeba, aby všechny standardní a doposud poslušné firemní figurky, rozuměj zaměstnanci, každou buňkou svého těla cítili, že podnik má vše pevně v rukou a dělá maximum pro to, aby se situace zvládla a došlo k absolutní nápravě. Informační tok je třeba vyladit i s ohledem na momentální emocionální stav cíleného objektu, lépe řečeno heterogenní skupiny subjektů, neboli všech občanů republiky ČRfert, za účelem jeho postupné úpravy ke chtěnému a plánovanému výsledku. Emoce onoho stáda (míněno emoce občanů - dokument je zpracován pouze pro interní účely ANOfertu a jako takový není určen pro externí publikaci), se mohou vyvíjet a měnit, což je třeba mít neustále na mysli a podrobit permanentnímu sledování.

K opětnému obnovení částečně narušené důvěry veřejnosti je nutné co nejdříve dokončit práci na publicity stuntu (dvě mouchy jednou ranou), jehož finální fáze se v dnešním momentu mimořádného vypětí blíží ke konci. Naše firma, její zaměstnanci a s ní neoddělitelně propojená celá republika ČRFert musí napnout všechny síly, aby v blížícím se křestu ohněm nenávratně splaskly všechny útoky mocností zla jako velká mýdlová bublina. Zde předkládáme krátký a prozatímní nástin směrů, které je třeba mediálně zdůraznit a neustále takřka stroboskopicky opakovat: národní cítění, dočasnost, zrada, udavačství a spolupráce s cizí mocností – německý živel.

Standardní umaštěná kobliha, pardon občan, má svou milou, rozdavačnou a sociálně přívětivou vlast v lásce, jejího šéfa si váží a v nejhorším případě bez reptání ze svého v podobě vyšších daní s upřímnou radostí zmíněnou újmu na cti republiky ČRFert uhradí, k čemuž ale díky našim špičkovým profesionálům na poli magementu a krizové komunikace samozřejmě nikdy nedojde.

ANO BUDE LÍP!"

Autor: Martin Mařák | neděle 2.6.2019 10:47 | karma článku: 16,22 | přečteno: 651x
  • Další články autora

Martin Mařák

Sjezd politické frakce Agrofertu

Naštěstí pro Babiše už mají naši senioři skutečně věkem pošramocené paměťové hard disky a vůbec bedna už jim tak nějak neslouží jako zamlada, no jo, no. Určitě mu to zbaští i s navijákem. To je tutovka.

11.2.2024 v 4:52 | Karma: 26,92 | Přečteno: 960x | Diskuse| Politika

Martin Mařák

Neviditelný pes zaštěkal (song)

Tak jsem pak doma zapnul počítač, nahrál bicí, basu, kytaru a tak, no a v neděli jsem to zahulákal, rychle zmixoval a tady je výsledek.

5.2.2024 v 0:00 | Karma: 7,25 | Přečteno: 362x | Diskuse| Kultura

Martin Mařák

Neodkladnost reformy Ústavního soudu

Ústavní soud masivní většinou ústavních soudců zamítl stížnost na zrušení zkrácení mimořádné valorizace penzí, kterou podali poslanci nadnárodního korporátu ANOfert.

25.1.2024 v 21:02 | Karma: 28,50 | Přečteno: 6578x | Diskuse| Politika

Martin Mařák

Euro, koruna a fyzické peníze

Vzhledem k vývoji společnosti je vlastně nakonec úplně jedno, jestli se u nás bude platit korunou, nebo eurem, neboť evoluce podle mne směřuje k bezkontaktní platbě za pomocí karet, mobilů, nebo časem i čipových implantátů.

4.1.2024 v 14:08 | Karma: 9,86 | Přečteno: 423x | Diskuse| Ekonomika

Martin Mařák

Pohřebák Babiš z krematoria

Ani nevím, co depresivního tam vlastně vykládal, nevydržel jsem to a možná bych ten nápor negativní energie ani duševně, či fyzicky nezvládl.

3.1.2024 v 10:08 | Karma: 22,79 | Přečteno: 765x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Tuleja vzdal nominaci na ministra, připustil selhání. Fiala rozhodnutí vítá

3. května 2024  14:19,  aktualizováno  15:20

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

Vagony po nehodě u Klínce odklidí dopravce. Policie zahájila úkony trestního řízení

3. května 2024  11:11,  aktualizováno  15:17

Policie prověřuje čtvrteční vykolejení osobního vlaku bez strojvůdce poblíž Klínce u Prahy pro...

Tramvaj srazila chlapce, který přebíhal přes ulici. Skončil v nemocnici

3. května 2024  15:03

Záchranáři převezli v pátek ráno do nemocnice šestiletého chlapce, kterého srazila v Plzni tramvaj....

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  14:23

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 144
  • Celková karma 23,31
  • Průměrná čtenost 1413x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik