Babiš, Bartoš, Okamura & Filip.com

No a je to na talíři, skutečná pochoutka pro labužníky, bbof.com.cz je nová a nadějná státotvorná parta kluků a holek, co spolu dnes mluví napříč celou Pirate@EU byznys-komouš-národovec-Bay.

No a je to na talíři, skutečná pochoutka pro labužníky, bbof.com.cz je nová a nadějná státotvorná parta kluků a holek, co spolu dnes mluví napříč celou Pirate@EU byznys-komouš-národovec-Bay. Proti nim stojí barikáda nového Kalouskova majstrštyku Demokratický blok, který nemá jinou možnost, než s tou pirátsko-babišovsko-komoušsko-okamurovsko novou partou jít nějakým způsobem do  holportu, nebo se proti tomu postavit nezvolením kandidáta bbof.com.cz za předsedu Sněmovny a tím momentálně zablokovat Sněmovnu.

Úplně mimo hru navíc stojí ti smutní špidlovci z ČSSD zdroje jsou, se kterými se dnes již nikdo nebaví, dokonce ani volič, nebo co. Ti nejsou ani v partě, která spolu mluví, ani v té truc partě, která nemluví s těmi, co spolu mluví. Komu to dají a jak se rozhodnou? To je fakt zapeklitá záležitost a svým způsobem je mně jich docela líto. Myslím si, že to dají Babišovi a předseda Sněmovny bude Vondráček z ANO, ta možnost staronové trojkoalice je přece jen lákavá. I když, těžko říct, třeba i oni se rozhodnou blokováním Sněmovny tlačit na duo Zeman-Babiš a zároveň tím poslat vzkaz, že oni v bbof.com partě nejsou. Nebo si jich Babiš pár koupí, to není problém.

Osobně jsem pro Kalouskův plán, tedy všechno to zablokovat. Nic by se podle mne nestalo, pořád by vládl Bohouš, duo Babiš-Zeman by to poněkud, tak jaksi, nepohladilo, ehm, a nic jinak dramatického by se nepřihodilo. Tedy kromě toho, že by to byla v pondělí večer docela legrace. V každém případě je jasné, že není kam spěchat ani se Sněmovnou a již vůbec ne s tvorbou vlády. Ono se to všechno časem nějak usadí a složí dohromady jako traktor ze stavebnice Merkur. Vzhledem k tomu, že jsem netrpělivý, budu se muset zeptat synka Žožíka s Cibulkovým siderickým kyvadélkem, jak to v pondělí dopadne. Na otázku: „Bude v pondělí ustanovena Sněmovna?“ se kyvadélko roztočí buď doprava ve směru hodinových ručiček, což je ano, nebo doleva, což je ne. Řekl bych, že to v pondělí dopadne k Babišově spokojenosti, protože jinak by to byla skutečně neuvěřitelná a zcela bombastická událost. Tak tady to máte, synek byl obklopen díly největších světových myslitelů, snad mu to v jeho nelehkém ponoru do blízké budoucnosti pomohlo:

 

 

Dodatek, 23:20:

Jsem začal uklízet stůl, no a láhev vína i s Misesem, Lao-ć, Klausem a Hayekem spadla pod stůl, přičemž láhev se přirozeně rozbila. Knihy jsem v rychlosti zachránil, teď momentálně čistím kachličky.

No jo, tak to chodí, když se amatér snaží ponořit do hlubin budoucnosti, bumerang a tak...

:-)

Autor: Martin Mařák | sobota 18.11.2017 22:57 | karma článku: 18,23 | přečteno: 1580x
  • Další články autora

Martin Mařák

Evropská pohanská renesance

18.5.2024 v 15:44 | Karma: 8,12

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42