To máte za to!

Má hnusně škodolibá radost nebrala (a nebere) konce při čtení sobotních Lidovek, konkrétně textu Petra Zídka o otcích a dětech ve střední Evropě. Přesně tuto facku Klausovic rodina potřebovala. Bravo!

Když jsme si jako děcka dali občas přes hubu, debaty o tom, kdo si začal bývaly vášnivé a dlouhé. Obyčejně bez rozuzlení. Někdy taky končily další liskačkou.

Prezidenta Klause jsem vždy obhajoval proti většině, protože je to chytrý chlap, který, byť převážně v této zemi téměř osamocen, se nikdy nerozpakoval říci, že ryba smrdí od hlavy nebo že je císař nahý. Jeho ješitnost a samolibost jsem omlouval jako drobné nemoci velkých mužů. Jeho žena mi byla vždy lhostejná, stejně jako jejich synek, VK junior.

Od doby, kdy se smočili v prezidentské volbě, obzvláště pak junior, je mám za ubožáky. Vše už bylo 100x rozebráno ze všech stran, všichni (snad) vědí, že vytahovat kostlivce z práchnivých skříní je blbost a trapnost nad trapnost, a tak chci vzkázat jen toto:

Dobře vám tak, neměli jste si začínat.  

Moc bych chtěl věřit, že se v nastaveném zrcadle Klausovi uviděli a zastyděli se. Moc bych chtěl věřit, že tento příběh bude nějaký čas působit jako precedens pro další filuty. 

 

 

Autor: Martin Kočí | neděle 10.2.2013 17:39 | karma článku: 18,91 | přečteno: 936x