Diskuse

To máte za to!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M56a54r29e32k 41K66r76o49l98l

10. 2. 2013 21:11

To je zajímavý blog. Autor vždy (rozuměj přes dvacet let) obhajoval VK, protože je údajně chytrý chlap, a jeho rodinu, celkem logicky, neřešil. Pak se však stalo něco strašného. Syn VK, kterého se autor celý život zastával, řekl něco, co nebylo správné. V tu chvíli se autorův názor na VK dramaticky změnil. Z chytrého chlapa se v jeho očích stal ubožák. A to včetně celé jeho rodiny. Nemohl klesnout níže. Autor je tím natolik frustrován, že přestože se mu tím dramaticky změnilo hodnocení jeho známých, cítí paradoxně radost o kterou se tu s námi dělí. Ovšem proti gustu...:-)

0 3
možnosti
MK

Ano, když to takto napíšete, vypadáte jako génius, a já jako naprostý idiot. Blahopřeji. Ve skutečnosti je to ale trošku jinak, a Vaše ironie je projevem, v nejlepším případě, neinformovanosti. 

Celou tu hloupou historku s dědečky, tchány, hajlováním na Hardeggu, nečesky mluvící potenciální první dámou, nebo vítězstvím pravdy a lásky nad lží a nenávistí, jsem zcela záměrně v textu nepřetřásal, jelikož jsem měl za to, že ti Češi, kteří nejsou hlucho-němo-slepí, vědí. Evidentně nikoli.  

Autor dokonce snad není ani příliš frustrován (i vy psychologu), pouze krátce a stručně sdělil na svém blogu to, že se celé Klausovic trio zachovalo velmi účelově uboze, svými hloupými kecy přispělo k dosazení Zemana na hrad, a tudíž je z tohoto důvodu považuje za ubožáky. Howgh.8-o8-o

0 0
možnosti
SB

Já se ptám, kdy noviny ten důkaz předloží. Zatím pouze něco napsali, ale nevím, že by to předložili. Důkaz začíná býti důkazem až ve chvíli, kdy je předložen. Po té hnusné a lživé kampani ve prospěch pana Schwarzenberga nevěřím už ničemu. Zatím žádný důkaz předložený nebyl. Pouze se něco bez důkazů napsalo.

3 4
možnosti
Foto

proč se rozčilujete. Co předložili na pana Schwarzenberga, taky nic ale to bylo v pořádku, že?

3 2
možnosti
FL

Článek je zřejmě o Klausovic tchánovi jak kolaboroval s nacisty perzekuoval Židy? Chtělo by to uvést pro jednoznačnost. Veřejné odsouzení této povedené familie mne ještě neuspokojuje. Klaus by měl jít sedět za vlastizradu ale toho se asi nedočkáme  :-/

3 1
možnosti
SB

Toho se skutečně nedočkáte. Spíše se dočkáte toho, že dodatečně za vlastizrádce budou označeni Havel a Schwarzenberg. Sedět samozřejmě nebudou, ale toto hodnocení v učebnicích historie mají jisté.

3 5
možnosti
Foto

VK byl v této zemi nějak osamocen? To snad ne! To jen dnes je populární do této politické (skoro)mrtvoly kopnout a najít to nejhorší! Proč se to nedělo v době, když přebral vedení OF a rozdělil ho? Proč se to nedělo v době když založil ODS a stal se hlavním hýbatelem vývoje v této zemi? Proč se to nedělo v době, když se stal prezidentem?

1 3
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
... ale jinak mě to tady na světě s vámi zatím baví ... ;-)