Životy těch mrtvých má na svědomí i "ČSSD"

Řecko má první mučedníky socialistického řádění. Nevinní lidé uhořeli v bance po té, co tato byla zapálena demonstranty. Řádění socialistů tak dostává obludný rozměr, ne nepodobný tomu, co vedlo k občanské válce ve Španělsku.  Je typické, že když socialistům dochází argumenty, tak přichází hrubá síla.

Socialisticky pracovat a kapitalisticky žít je víceméně První a jediné programové pravidlo socialistů a vše ostatní se od toho odvíjí. Za současný stav v Řecku nemůže nikdo jiný, než ti obyčejní voliči, na které se u nás obrací i ČSSD.  Nikdo tyto lidi nenutil volit prázdné sliby, nikdo je nenutil volit stranu, která jím toho naslibovala a rozdala tolik, že dnes na to prostě ten stát nemá.

To obyčejní Řekové jsou skutečně oběťmi, ale oběťmi vlastní volby. Volili toho, kdo jim sliboval Ráj na zemi. Dnes se vztekají, zapalují auta, zapalují banky a vraždí. Ano, vraždí. Protože když někdo hodí do budovy, kde jsou lidé zápalnou láhev a následně ti lidé zemřou, tak je to obyčejný vrah.

Na Řecku je přesně vidět, kam vede vyvolávání závisti, což je i u nás taktika pana Paroubka a jeho přátel z Lidového domu.  Je zcela jedno, jestli budu v diskuzi napaden za tato slova. Protože jinak se předvolební kampaň socialistů nedá nazvat. Je jen a jen o vyvolávání závisti, poukazováním na materiální rozdíly mezi lidmi.

Jste chudí? Volte ČSSD – Pan Paroubek však už neřekne další, že tato volba je volba s ručením omezeným. Do té doby, než dojdou Špidlovy zdroje. Jakmile toto nastane, je samozřejmé, že tito obyčejní občané se brání, že oni za nic nemůžou. To je asi pravda. Jejich paměť je tak krátká, že okamžitě zapomenou, koho to vlastně volili a kdo jím vše sliboval.

ČSSD se úspěšně několik měsíců snaží vyvolat dojem, že ona jediná je spásou pro občany tohoto státu. Spásou, která přinese věčný blahobyt, kde i ten nejchudší bude tak bohatý, že se mu díky sociálním dávkám už nevyplatí ani pracovat.  Nastane Ráj……. jen na konci těchto Rájů nejsou cherubíni s plamenným mečem, ale zapálené budovy, auta a mrtví.

Ale jinak má asi ČSSD pravdu. Ani ten nejchudší nebude muset utrácet za zájezd do Řecka. ČSSD nás tam dovede, aniž bychom museli vycestovat za hranice.

 

 

Autor: Martin Kavka | středa 5.5.2010 18:46 | karma článku: 38,92 | přečteno: 1765x