Zastavte Pallywood!

Zastavte lži Reuters, Independent, The Guardian a dalších. Zastavte manipulaci ohledně uprchlíků a lží, kterou jsou vydávány za pravdu.  

Nejznámější lež je ta o mrtvém chlapci Mohamedovi al-Durá, která zapříčinila druhou intifádu proti Židům. Byla ze stejné dílny jako mrtvý chlapec na pláži. Copak už nikomu nedochází co se zde děje? Nejnovější obětí je reportérka maďarské televize, která měla podrazit nohu uprchlíkovi. Co na tom, že video ukazuje něco jiného a to hordu imigrantů, proti kterým bojuje maďarská policie. Stačí jen vystřihnout, co se hodí a ostatní neukázat.

Kam až toto evropské pokrytectví zajde? Evropská media ukazují chudáky uprchlíky, ale neukazují jejich agresivitu, nenávist, vyhazování potravin do kolejí. Neukazují, že už i Rakušané mají problém, protože ani Rakousko pro ně není již dost dobré, ale chtějí jen a jen do Německa. Takto se chovají lidé utíkající před válkou?

Češi jsou prý xenofobové, no to určitě. Na anglických a německých fórech se můžete dočíst „hezké věci“ týkající se uprchlíků. To české „zabte je, než nakladou vajíčka“ by tam patřilo k těm mírnějším.  A nás budou média školit, abychom věřili jejich vytvořené lži? Docela by mě zajímalo, kolik chudáků ještě věří tomu, co předkládá iDnes a další česká média. Možná pár zoufalců z Hatefree a podobných pofiderních organizací kolem, úspěšně sající peníze daňových poplatníků, protože svoje peníze k dobročinnosti, kterou hlásají, nepoužijí.

A teď se podívejte na video, které vám idnes neukáže a nejen idnes, ale všechny ty rádobypravdivá média neukáží. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kavka | středa 9.9.2015 13:16 | karma článku: 37,89 | přečteno: 2337x