Valentýnka pro Konvičku? Komedie kolaborantů s islámem

Mnozí z Vás se jistě doslechli,že zítra se v Brně koná demonstrace IVČRN. Další se možná doslechli o tom, že se koná protidemonstrace proti této demonstraci s názvem "Valentýnka pro Konvičku"

O co vlastně jde? Martin Konvička je zakladatelem a tváří hnutí Islám v Češké republice nechceme. Zároveň je největším mediálním odpůrcem islámu a pokud se podíváte na jeho blogy, tak pochopíte, že to co říká má velmi dobře podložené. Na rozdíl od jiných Martin nevychází z toho co se děje v Evropě, ale vrací se zpět do historie, aby ukázal, že islám je stejný dnes, jako v době Mohameda.

A to je kámen úrazu. Odpůrci Martina Konvičky se snaží i jeho diskreditaci argumenty, že islámu nerozumí, že jeho vědní obor nemá s islámem nic společného. Že islám nezná, že nezná muslimy a snaží se vyvolávat nenávist. Poukazují na lidi kolem něj a jejich chyby. Co je však zvláštní, nikdy jej nekonfrontují s tím co o islámu řekl. Pouze vedlejší záminky a útoky.

A teď , proč Valentýnka? Vždyť Valentýn je svátek zamilovaných , v islámských zemích svátek, který je proti islámu, protože staví ženu na stejnou úroveň s mužem. Valentýn svátek lidí, kteří se milují. Ale sluníčkáři Martina nenávidí, i když se tváří jako měsíček na hnoji. Útočí na něj kde mohou, včetně falešných účtů na Fb. Nemohou mu odpustit, že se pustil do islámu a potažmo do zvrácené ideologie multikulturalismu, která je živá ze státních a tedy našich peněz.

Martin Konvička nezná islám?: To je blbá argumentace. Martin Konvička je vědec a řídí se pravidly vědeckého výzkumu. Ta jsou stejná pro biologii, chemii, fyziku, ale i teologii či náboženství. Jinak , člověk nemusí být nutně teolog, aby poznal, že muslimové chápou sebe jako nadlidi, nadřazené ostatním. Co mi to jen připomíná Adolfe Hitlere?

Sám jsem křesťan, mojí předci s mohamedány bojovali, ostatně jako i vaši předkové. Islám jsme zastavili u Vídně a u Lepanta. Sluníčkáří si neuvědomují, že nebýt těchto dvou bitev, tak by nežvatlali svoje multikulturní řeči, ale mlátili hlavou pětkrát denně do koberce.

Nevím, zda je Martin  ateista, deista anebo věřící. Není to pro mne rozhodující. Rozhodující je, že si řekneme i nepříjemné věci a ani jeden z nás není uražen. Proto ne Valentýnka pro Konvičku, tu nechte homosexuálům. Sluníčkářům, pseudohumanistům a Halíkům ať si ji dají mezi svými, ale ať nekazí život ostatním. Většina společnosti o to nestojí. Maximálně evropské fondy.

A takový postřeh na závěr. Hraje si s plastelínou malý kluk z české rodiny. Táta říká: "Budeme z něj mít umělce"

V Palestině si hraje chlapec s plastelínou a táta říká "Bude z něj mučedník"

Autor: Martin Kavka | pátek 13.2.2015 17:06 | karma článku: 40,40 | přečteno: 2146x