Sex s dětmi? V Turecku žádný problém

Zatímco internetový deník iDnes má největší starosti o ženy v burkinách, tak v Turecku se zase více přiblížili k Mohamedovi

Nejenže se ukázalo, že Turecko podporuje islámské teroristické organizace jako je například Hamas a Muslimské bratrstvo, ale od příštího roku budou moci Turci obcovat i dívkami mladšími patnáct let. Pravda, spodní hranice byla verbálně určená na dvanáct roků, ale hranice byla prolomena. Stačí, když dotyčné dítě bude souhlasit se sexuálním aktem. A ono souhlasit bude, vzhledem k tomu, že ženské pohlaví není moc respektováno, tak kdo by věřil, že dotyčná dívka nesouhlasila?

A tento návrat k tomu, co je v islámských zemích, nechci říci normální, ale tolerováno, vedl k protestu Rakouska a Švédska, za což byli velvyslanci těchto zemí povoláni na turecký kobereček a jejich kritika nazvána rasistickou a protiislámskou.

Když kritici poukazovali na to, že v islámu není neobvyklé, kdy muž má za sexuální partnerku dívku, která je ještě dítě, tak byli odmítáni za šíření hoaxů. Nevím, na co budou tito kritici poukazovat teď, když Turecko tímto krokem jen ukazuje, že to byli kritici a ne jejich odpůrci kdo měl pravdu. Možná mnozí krok Turecka budou obhajovat, poukázáním na tom, že i v evropských zemích mají sex osoby mladší patnácti let, ve stylu, vy zase bijete černochy.

Pro mě je to jen ukázkou čím dál tím větší propasti mezi islámskou a evropskou kulturou.

Že Turecko má velký vliv na muslimy v Evropě netřeba dodávat ani to, že Německá a Rakouská vláda zjišťuje, že jejich občané původem z Turecka jsou více loajální mateřské zemi, než nové domovině a co řekne turecký prezident je pro ně zásadnější, než to, co řekne německá anebo rakouská vláda. Integrace muslimů skončila, sekularismus v Turecku zemřel a Evropa má na výběr jen dvě cesty. Buď se sama integruje do islámského světa anebo pochopí, že islám je pro naši civilizaci zhouba, protože nic takového jako evropský sekulární islám neexistuje a existovat nebude.

Hejtfriťáci samozřejmě nepoleví v nálepkování a napadání těch, kteří islám v Evropě nechtějí a v islámských imigrantech vidí nebezpečí. Však jsou za to královsky placení z peněz daňových poplatníků. Papež František také nepřestane kázat svojí utopickou vizi o jednom Bohu křesťanů a muslimů a o tom, že islám není násilí. Prostě přes to všechno se pojede dál ve vyjetých kolejích a bude se dělat, že vše je v pořádku.

Jenomže není. Střet civilizací pokračuje. Avšak dnes, oproti minulosti, má islámská civilizace západní zbraně a technologie, mohutně využívá sociálních sítí a největším triumfem muslimů je demokracie, naše tolerance a lidská práva.

A mnozí budou práva pro muslimy obhajovat tak dlouho, za pokřiku, že jinak bychom pošlapali vlastní principy, až jednoho dne ti muslimové budou mít všechna práva a my jen dvě možnosti. Stát se muslimy anebo občany druhé kategorie. V mnohých evropských zemích to za několik let bude realita.

A proto se chci zeptat zastánců muslimů: „Opravdu takovou budoucnost chcete pro svoje děti a vnuky?“ 

Autor: Martin Kavka | středa 17.8.2016 16:05 | karma článku: 42,59 | přečteno: 3165x