Proč muslimové? Proč ne buddhisté, hinduisté, satanisti?

Debata v České republice o islámu nabírá na obrátkách. Česká televize láskyplně zve do svých pořadů různé islámské představitele, či zastánce multikulturalismu, levicové aktivisty a moderátoři jim kladou zcela nekonfliktní otázky a chápavě naslouchají jejich odpovědím.

Také bych měl několik otázek, tentokrát na moderátory a obhájce islámu v České republice.

Česká republika je sekulární demokratický stát, kde všechny náboženské menšiny uznané státem mají stejná práva a povinnosti před zákony státu. Pro víru a náboženské předsvědčení není nikdo v této zemi perzekuován, nikdo není pronásledován. Přesto , podle prohlášení muslimů a levicových aktivistů, člověk získává dojem, že v této zemi je ubližováno muslimům, jsou pronásledováni a jsou kráceny jejich náboženská práva.

Proč zrovna muslimům? Vždyť mají svoje mešity, vystupují v tisku, mohou svobodně uctívat svého boha. Stejně jako křesťané, buddhisté, hinduisté, židé apod. A přesto jsou jedinou náboženskou skupinou, která neustále skučí, přesvědčuje ostatní o mírumilovnosti svého náboženství.......proč tohle nedělají buddhisté?  a v neposlední řadě by byli rádi, kdyby muslimové v ČR mohli žit podle práva šárija.

Ptám se proč? Jak to, že ostatním náboženským skupinám stačí současné zákony a jen muslimové požadují extrabuřty? Proč muslimové žijí v této zemi a přitom požadují to, co jim nabídne každá islámská země, tedy právo šária a možnost podle tohoto práva žít? Proč sem tedy chodí? Paní Maruškinová řekla, když se ti nelíbí islám, tak nekonvertuj. Já říkám, když se ti nelíbí zákony této země, tak vypadni a nelez sem.

Stejně tak multikulturalisté. Jejich idea, že všechny kultury jsou si rovny je zvrácená. To pochopily velmi brzy, místo ustoupení od této ideologie nastoupila ideologie typu "Multikulturalismus nefunguje, protože je málo multikulturalismu. Proto západní demokracie přistoupily k tomu, že neevropské kultury jsou zvýhodňovány a naše je potlačována. Opět se ptám proč?

Podívejme se do antického Říma. To nebyl kulturní monolit. Byla to společnost složena z desítek rozdílných kultur a náboženství a fungovalo to. Důvod byl jediný. Platily římské zákony a zákony provincií jako byla například Judea byly podřízeny římských zákonům, pokud by s nimi byly v rozporu. Současná Evropa jde jiným směrem. Práva menšin jsou posilovány zákony, které jsou ve své podstatě nadřazeny zákonům dané země. Ne přímo, ale v přístupu.

Multikulturalismus je diktát, ideologie zaměřená na zničení vlastní kultury, ale i pro tuto ideologii a levicové aktivisty platí co řekl Winston Churchill.

"Ten kdo činí ústupky diktátorovi, krmí krokodýla  a doufá, že bude sněden až naposledy.

Autor: Martin Kavka | pondělí 9.2.2015 15:06 | karma článku: 39,36 | přečteno: 2731x