Potřebujeme skutečně imigranty?

Omílanou písničkou snad všech politiků ve státech Evropské unie je potřeba dovozu nových obyvatel na náš kontinent. Písnička má refrén zvaný demografický důvod, vymírání evropských domorodců, snaha o zabezpečení vyplácení důchodů. A přesto je to ten největší nesmysl, který se kdy mohl zrodit, s výjimkou starého Říma, který rezignoval stejně jako dnešní Evropa na pud sebezáchovy a vytvořil multietnickou společnost, která nakonec vedla k pádu tohoto staletého impéria.

Úbytek obyvatel je naprosto přirozenou součástí každé společnosti. Podíváme-li se zpátky do historie, tak uvidíme, že byly období, kdy počet obyvatel rostl, stejně jako období, kdy počet obyvatel klesal. Jistě, příčin bylo mnoho. Války, epidemie, změny klimatu. Přesto až v dnešní době, kdy nás je v Evropě historicky nejvíce a Evropa je zahuštěna, tak se mluví o katastrofě. Ale přitom jedinou katastrofou je právě ta uměle řízená imigrace, která má tento pokles zachránit.

Zase jedna chiméra sociálního a ekonomického inženýrství, která se drží politiků jako klíště, přestože se ukazuje, že jediná smysluplná imigrace je ze zemí ze stejného anebo blízkého kulturního a v mnoha případech i náboženského prostředí.  Země jako Francie, Velká Británie poznaly, že masová imigrace nakonec místo toho, aby byla prospěšná pro společnost, tak se stala noční můrou pro sociální systém.  Imigranti, hlavně z afrických a islámských zemí, považuji Evropu za zemi zaslíbenou, kde biblická mana padá z nebes a jediné co proto člověk musí udělat je, že se obrátí na správnou imigrační a multikulturní agenturu, která již přísun many zajistí.

Evropské země s extrémně velkým počtem nepůvodních obyvatel nejenže nevyřešily problém budoucího důchodového zabezpečení, ale navíc ti, kteří odváděli své daně do státní pokladny, a přísun nové pracovní síly jím měl zabezpečit slušnou penzi, dnes pracují i na ty nově příchozí. Vina za stávající stav se hledá, jako vždy, u původních obyvatel, kteří údajně nerespektují zvyky nově příchozích a ostentativně dávají najevo vlastní zvyky.

Situace došla tak daleko, že v mnoha ulicích britských měst byly z domů sňaty symboly připomínající křesťanství, aby nedošlo k náboženské újmě nekřesťanských přistěhovalců. Vánoce už mnohdy nejsou Vánocemi, ale pouze svátky.  Imigrantům v Britanii občas vadí i tradiční anglická vlajka, protože jim prý připomíná křížové výpravy a arogantnost křižáků.

Evropská společnost páchá hromadně sebevraždu, a kdo se nechce zabít je rasista a xenofob. Hlas rozumu (Wilders) je v Nizozemí posílán před soud, za údajné rozdmýchávání nenávisti. Když Švýcaři v referendu rozhodli, že nechtějí minarety, pseudohumanistická část evropského Já se mohla zbláznit, za situace, kdy v islámských zemích jsou vražděni křesťané, kdy jsou jím bořeny kostely a mnohdy jím ani nejsou dovoleny stavět a to včetně „demokratického“ Turecka.

Nevěřím, že se Evropa vzpamatuje, došla příliš daleko, dokonce tak daleko, že muslimové v Británii po útocích islámských teroristů beztrestně demonstrují svoji nenávist k Evropě s transparenty, že teprve teď Evropa pozná pravý holocaust. Došla tak daleko, že díky islámským přistěhovalcům z Francie utíkají občané hlásící se k židovské příslušnosti.  Došla tak daleko, že nechce být ve své sebevraždě sama, ale nutí k tomu i Izrael, kdy nechce vidět útoky islámských teroristů na tento stát, ale vždy jen vidí, že se Izrael brání a jak jinak, než neoprávněně. Bránění se terorismu, vandalství přistěhovalců a jejich násilnostem je přeci vždy neoprávněné.

Sir Winston Churchill kdysi řekl „Nechtěli jste válku, budete ji mít“.  Současná Evropa je v pozici kdy chce mít každého ráda a o to více je nenáviděná. Ne místními, ale těmi, kterým byly otevřeny dveře. Zapomnělo se na jedno přísloví: „Host a ryba třetí den smrdí“

 

Autor: Martin Kavka | čtvrtek 1.4.2010 13:43 | karma článku: 29,20 | přečteno: 839x