Kdysi milenka, dnes už jen frigidní coura

Když vznikla ODS, měla pro mnoho lidí kouzlo nového. Pravicová orientace, přihlášení se k odkazu evropského konzervatismu, myšlenka liberální ekonomiky.  Ne vždy bylo vše dokonalé, ne vždy se vše podařilo. Přesto, jako alternativa k levicovému proudu v České republice působila ODS svěžím dojmem, vitálností

Postupem času se ODS začala měnit. Namísto pravicové politiky se začala posouvat do pomyslného politického středu, v domnění, že tak přebere voliče, kteří jsou levicově orientovaní, ale jsou jím blízké i myšlenky pravice.  ODS postupně začala měnit svůj program, kdy nakonec popřela vše, co jí dělalo pravicovou stranou.

Pan Topolánek kdysi prohlásil, že je proti Lisabonské smlouvě, aby stejnou smlouvu nakonec jako předseda vlády prosadil. Když ODS jednala o zelených kartách pro cizince, byla to ODS, která ukřičela poslance ČSSD, kteří byli proti tomu, aby se z naší země stala cílová destinace pro imigranty.

ODS se zalekla návštěvy pana Wilderse, aby několik týdnů na to vydala prohlášení, že bude bojovat proti vzniku islámských ghett, které jsou součástí zemí západní Evropy, aby hned poté, následující den, po protestech lidí kolem Lukáše Lhoťana, toto prohlášení popřela.

V neposlední řadě působí čerstvé prohlášení pana Topolánka o církvích, jako biblické – Dokonáno jest.  Je to konečný rozchod s evropskou tradicí konzervatismu. Rezignace na tradiční hodnoty.  To co bych čekal od komunistů, přišlo jako dýka do zad ze strany pravice, ze strany předsedy největší pravicové strany u nás.

Pan Topolánek se rozhodl zlikvidovat ODS a přeměnit jí na liberální stranu, kde vše je možné a vše je dovoleno. Jen ne žádná pravidla, žádná úcta k předkům, historií a kultuře.

Děkuji Vám, pane Topolánku, že ve snaze zalíbit se homosexuální menšině, jste konečně otevřel své nitro.  Jenže pak se u voleb nedivte, že prohrajete. Vy už s pravicí nemáte nic společného. Jste jako frustrovaná ženská, která nemůže najít chlapa a tak vleze do postele s kdekým.  Taková žena, stejně jako vy, rezignovala na svoji důstojnost a sebeúctu.

A ještě odkaz na podobné téma

http://jubanek.bigbloger.lidovky.cz/c/128945/Topolanek-tvori-novou-ODS.html

Autor: Martin Kavka | sobota 20.3.2010 9:38 | karma článku: 24,24 | přečteno: 944x