Feministky nejsou důsledné a to je chyba

Svět, alespoň ten Západní, se dnes potácí v moři nejen politické korektnosti, ale současné bojuje proti genderové nespravedlnosti, kdy muži v mnoha oborech lidské činnosti výrazně převyšují ženy. Je zde bohulibá snaha tyto věci napravit ku prospěchu utlačovaných a diskriminovaných žen, aby se počet žen přinejmenším vyrovnal počtu mužů.

Jedná se o rovnoměrné zastoupení, kdy je potlačen mužský šovinistický prvek ve prospěch slabých a diskriminovaných osob ženského pohlaví.  Společně s nesexistickým jazykem se jedná o dokonání snahy feministického hnutí odstranit poslední zbytky rozdílu mezi mužem a ženou.  Ono to opravdu není příjemné, když sedí žena s mužem v restauraci. Lepší je, když tam sedí sedící. Je to takové neutrální, nic to nevyjadřuje a není možné zde někoho obvinit ze sexuálního harašení, protože sedící a sedící jsou tak nějak bezpohlavní.

V nedávné době byla ve Spojených státech zveřejněna studie, že je malé zastoupení žen mezi matematiky a fyziky.  Náhle jsem si uvědomil, že to je skutečně tragedie, která nesmírně poškozuje ženy a tímto jím je dávána najevo převaha mužů. To se rozhodně musí změnit. Tato nespravedlnost by mohla vyvolat frustraci žen, které nejsou zastoupeny v profesorském sboru na univerzitách, kde se studuje matematika a fyzika.  Osobně cítím vinu, že jsem na to nepřišel sám a až genderová studie mi otevřela mé sobecké, mužské oči.

A najednou jsem viděl další nespravedlnost vůči ženám, která unikla samotným bojovnicím za rovnoměrné zastoupení žen v profesích a kde dochází k absolutní diskriminaci žen.  Je to hornictví a hutnictví. Viděli jste někdy ženu mezi horníky anebo hutníky? Kolik žen je v dolech se sbíječkou anebo ve slévárně u pece? Přesně tak, není tam ani jedna.

Považuji to za vrchol diskriminace něžného pohlaví a jako první se stavím do čela feministického hnutí za napravení této křivdy.  Tahle nespravedlnost musí zmizet. Jediné správné řešení je rovnoměrné zastoupení žen v dolech a u slévárenských pecí.

Jen pořád nechápu, jak to, že to těm feministkám uniklo.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Kavka | čtvrtek 25.3.2010 12:06 | karma článku: 22,95 | přečteno: 1078x