Brožová-Polednová, msta na babce

Komunistický režim má na rukou více krve než nacismus a fašismus dohromady. Internacionální vraždění pod kuratelou Moskvy probíhalo ve všech zemích komunistického bloku a ani naše republika nebyla výjimkou. Není mi líto Slánského a popravených komunistů. Tam jen revoluce sežrala své děti a pořádně si zamlaskala, jen London unikl. Stává se. Teď sedí v kriminále bývalá lidová prokurátorka a v souvislosti s jejím možným propuštěním se mnozí rozhořčují.

Máme dvacet let po Sametové revoluci a dodnes jsme se nevypořádali s dědictvím komunismu a troufám si říci, že v tomto národě, kde se dějiny upravují každých dvacet let, se toho ani nedočkáme.  Odsouzení komunisté se dají spočítat na prstech jedné ruky a mezi nimi i stará žena, která se podílela na justiční vraždě Milady Horákové, v hysterickém ovzduší tehdejšího Československa, kdy i malé děti ve škole, podepisovaly archy papírů s požadavkem trestu smrti pro Miladu Horákovou.

Odsouzená Ludmila  Brožová – Polednová do vězení nastoupila již ve velmi pokročilém věku. Člověk by řekl, hle spravedlnost vítězí. Jenže spravedlnost dostává naopak na držku.

Odsouzením této ženy se vlk nažral a koza zůstala celá. Ty největší kreatury jako Jakeš a spol. nadále unikají.  Za předsedu vlády máme pana Fishera, který vstoupil do strany, kdy se již dávno vědělo, že v případě Milady Horákové a dalších šlo o justiční vraždu.  V parlamentu sedí další desítky komunistů, přestože dnes jsou rovnoměrně rozložení do jiných stran. Komunista však komunistou zůstane vždy. A nejhorší jsou ti, kteří dnes už jako komunisté nejsou. Kdyby se však změnil režim, věřím, že by okamžitě našli cestu zpět ke Straně a kajícně doznali své pochybení.

Každý komunista, i ten bývalý nese zodpovědnost za hrůzy komunismu, protože se na tom aktivně podílel svou činností a prací pro zločineckou organizaci zvanou KSČ a dnes KSČM.

Topolánek brojí proti návratu komunistů a na chodbě v parlamentu si s Vojtou familiárně tyká. Kašpaři.

Dokud tito lidé budou v politice, nikdy nebudu tleskat odsouzení oné lidové prokurátorky. Je to jen oblbování veřejnosti, že se něco děje a nic jiného, protože ti, díky kterým Brožová mohla dělat to, co dělala, dosud volně pobíhají na svobodě a dokonce zastávají vysoké funkce v politice a odsouzením této staré ženy jen od sebe odvrací pozornost.

 

Autor: Martin Kavka | čtvrtek 18.3.2010 7:34 | karma článku: 20,12 | přečteno: 661x