Brněnští muslimové chtějí zažalovat Zemana

Pan Miloš Zeman se vyjádřil směrem k islámu a budoucnosti naší civilizace těmito slovy - "Základním konfliktem ve 21. století bude konflikt mezi euroamerickou a islámskou civilizací. Mezi náboženstvím lásky a náboženstvím nenávisti

To ovšem nenechalo chladným brněnské muslimy v čele s Lukášem Lhoťanem, kteří okamžitě začali vyhrožovat trestním podáním na Miloše Zemana a strašit, že díky panu Zemanovi se naše země může ocitnout v mezinárodní izolaci.

Naši čeští muslimové jsou vůbec zajímavá kapitola. Svobodně si hlásají své názory, svobodně vyhrožují každému, kdo s nimi nesouhlasí, ale taktně mlčí o tom, že odchod od islámu je dle islámského učení trestán smrtí.

V případě Lukáše Lhoťana jde však spíše o pózu, kdy se potřebuje zase zviditelnit. Ne dosti na tom, že jednou byl muslimem, pak zase nebyl a teď zase je,a to takovým, že si přidal arabské jméno, aby vypadal jako super muslim.

Asi by nebylo od věci české muslimy pro změnu zažalovat za klamání veřejnosti, šíření nenávisti k židům, za podporu terorismu, protože každý islámský útok na civilisty byl touto skupinkou zpochybněn.

Já prostě českým muslimům a muslimům všeobecně nevěřím. Jinak se chovají na veřejnosti a jinak v mešitách.

Jediné, co by mě přesvědčilo o upřímnosti českých muslimů, by byl jejich protest proti diskriminaci jinak věřících v islámských zemích, protest před ambasádami islámských zemí, které podporují terorismus. Odsouzení útoků palestinských Arabů na Izraelce.

Jenomže to se nestane. To by byl stejný zázrak, jako kdyby Lukáš Lhoťan přijel do Prahy na praseti, v levé ruce držel řízek a v pravé půllitr plzeňské dvanáctky. I když, to by mi zase bylo líto toho prasete.

Autor: Martin Kavka | středa 5.5.2010 11:21 | karma článku: 31,36 | přečteno: 916x