PLOSKOVICE - Vlaky nepojedou, zámek bude uzavřen

Všichni, kdo se v nejbližších dnech chystají navštívit kraj květů, hradů a zámků by měli zbystřit, na železniční trati Litoměřice - Česká Lípa bude výluka a zámek v Ploskovicích bude z důvodů natáčení seriálu 1.republika uzavřen. 

PLOSKOVICE -

Ve středu 9.5. 2018 dojde k vyloučení železničního provozu na železniční trati vedoucí z Lovosic do České Lípy. Správa železniční dopravní cesty pošle stavební a údržbové stroje do části trati z Litoměřic horního nádraží do Úštěka a poté také na zbytek trati vedoucí do České Lípy. Výluka potrvá do 18.května a bude rozdělena na dvě etapy. 

Vlaky budou nejprve nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Litoměřice - Úštěk a poslední dva dny výluky v úseku Litoměřice horní nádraží - Česká Lípa. Bližší informace naleznete na stránkách dopravce České dráhy. 

Cestující s jízdními koly musí počítat s tím, že nebudou v inkriminovaném úseku s jízdními koly přepraveni. 

Další turistickou překážku tvoří částečné omezení provozu státního zámku v Ploskovicích. Některé dny bude až do 16. května zcela uzavřen, v jiné dny bude jeho provoz omezen z důvodů natáčení dalších dílů seriálu I.republika. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Houška | úterý 8.5.2018 16:07 | karma článku: 5,69 | přečteno: 379x