Upozornění v souvislosti s průjezdem US vojsk naším územím.

Protože se na profilu přátel Ruska ( ano, opravdu něco takového beztrestně a legálně na území ČR existuje), objevily výzvy k útokům na vojáky ze země  naších přátel a spojenců, rozhodl jsem se napsat, těchto několik málo řádek. Aby bylo jasno!

Hodlám být přítomen průjezdu konvoje, na trase Ostrava - Vyškov, se svou dodávkou, abych alespoň takto vyjádřil svou úctu a dík vojákům, kteří opět, podobně jako mnohokráte v minulosti, poskytli Evropě svá ochranná křídla, před nevyzpytatelným agresorem. Vojáci ozbrojených sil USA zaslouží naše uznání, protože daleko od svých domovů, jsou připraveni bránit obyvatelstvo, jehož nemalá část je častuje nadávkami a cítí k ním nenávist.

Věřím, že na místě nebudu jediný, kdo bude připraven, alespoň na dálku pozdravit naše přátelé. Co je ale důležité a proč píši tento blog je fakt, že kdokoliv, koho uvidím tento průjezd narušit, či kdo by snad chtěl nějak americké vojáky napadnout, či k ním být neuctivý, dostane ode mně přes držku. Ať to stojí co to stojí. Budu mít ve svém voze připravenou audiotechniku, kterou přehluším vyřvávaní ruské hymny. Na pokřiky Ať žije Rusko, nebo Putin, jsem připraven odpovědět nahrávkami Pussy Riot, americkými vlasteneckými skladbami a pokud se snad objeví v mé blízkosti samotný načalnik skupiny přátel Ruska, zazní z mého  vozu skladba od kapely Pražský výběr s názvem Tatrman. Příhodný to song, vzhledem o této osobě.

Bylo by ale vhodné naše hosty přivítat a můj návrh zní, nejen květinou živ je člověk. Vojákovi, zvláště pak americkému udělá jistě radost nějaké to pivo či slivovice.

A pokud se česká děvčata rozhodnou podělit s vojáky o své spodní prádlo, určitě tím nic nepokazí.

Ale dosti mírné nadsázky. Myslím si, že Česká republika a její občané, mají velkou příležitost ukázat spojencům nejen z USA ale hlavně z NATO, že nejsme nevděčníci. Že i když to tak nemusí vypadat, že hlas rozumu má vetší sílu, než řev hlupáků, kteří sentimentálně vzdychají po, doufejme, navždy zašlé slávě a moci SSSR. A aby zůstala zašlá, aby se rudý mor opět nerozlezl do celého světa, je třeba stát po boku všech, kteří se snaží vytrhnout svět z pavučiny hrozícího válečného konfliktu. V čele těchto sil vždy stály, stojí a věřím že i nadále budou stát USA, bez ohledu co někteří tak hlasitě vykřikují.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pátek 20.3.2015 8:12 | karma článku: 29,63 | přečteno: 1251x