Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tak nějak to přesně odpovídá tomu, jak jsem si představoval přívržence té spanilé jízdy. Já použiji rady pana Okamury a půjdu k amíkům vyvenčit svého čokla:)

0 0
možnosti
MW

Se mi zdá, jako by Ti nikdo neřekl, že od fašistů nám pomohli i ti Rusové, jež považujež za cosi zakázáníhodného. Až budeš v té svojí dodávce všem, co si dovolili mít jiný pohled na věc než Ty, pouštět ty svoje písniíky a rozbíjet jim huby, nezapomeň u toho honosně a aby to kazdý dobře viděl mávat vlajkou. Českou vlajkou.

1 0
možnosti
JR

J53a76r69a 34R25a25n65k

20. 3. 2015 21:44

Martine, byla jsem hodne mlada, kdyz jsem ve Frankfurtu v 73. poznala ty posledni, uz se vedelo, ze diky demonstracim je konec, ti kluci byli vystraseni, 18 let a nechtelo se jim, ale sedeli jsme a povidali, tancovalo se, mam s nimi dost sympatii, i s temi kanadskymi, vim, jak tvedy vycvik maji a proto, diky za moznost byt v NATU!!R^

1 1
možnosti
JO

Pojedete vpředu, vzadu, nebo to budete jistit ze vzduchu?

1 1
možnosti
Foto

Já budu všudypřítomný.

1 0
možnosti
JK

Podívejte se na věc třeba takhle. Já osobně průjezdu vozidel NATO našim územím fandím. Demonstrativnost je jasná a vůbec mě nevadí, naopak. Jsme členy NATO. Na druhou stranu i to Vykadilovo sdružení má právo vyjádřit svůj odpor, to holt je nutno skousnout, patří to k demokracii. Pokud budou mávat ruskými vlajkami, je to jejich vizitka a diagnóza jejich nátury. Pokud by snad chtěli škodit, nějaké sabotáže a tak, máme snad policii, armádu a tajné služby. Asi tak.:-)

4 1
možnosti
JR

J35a23r46a 87R85a73n29k

20. 3. 2015 21:46

Ti kluci jsou na to pripraveni, o Zemanovych eskapadech tady kazdy vi, takze vedi, co je ceka, ex komunisticka zeme a par starych tlustych odboraru s vlajkami je nevzrusi;-)

1 1
možnosti
JR

J49a39r49a 42R21a76n10k

20. 3. 2015 17:50

Nejsem pesimista, tady kde ziji je vse tak nejak v poradku, ale dam ruku za to, ze se u nas najde nekolik desitek troglodytu, kteri si pujdou pohrozit pesti. Kluci na to jsou pripraveni, zdejsi zpravy uz o Zemanovi a ceskem tunelovani, o ruske propagande, uplne bez vedomosti je do postkomunisticke zeme nejedou.

0 1
možnosti
Foto

Když jsem byl ještě malej a hloupej tak jsem taky stejně jako ostatní kluci všude kreslil americké vlaječky a když jsem do své sbírky obalů od žvýkaček získal pár kousků pocházejících z bájného Západu, tak jsem byl štěstím bez sebe. Většina z nás z toho vyrostla, no některým ten obdiv k neznámému ale zůstal. Škoda, že jsem tak daleko, klidně bych si stoup vedle vaší dodávky a vám na truc, bych těm hrdinným osvoboditelům taky věnoval své spodní prádlo.

1 3
možnosti
JR

J74a82r23a 41R56a16n79k

21. 3. 2015 17:35

Museli jsme si cela trida dopisovat s decky z Ruska, ty ubohe papirky od bonbonu, ktere jsme dostavali v dopisech, mama mi nekolikrat udelala balicek pro mou ruskou pen pal....koukali, asi neverili svym ocim:-(

0 0
možnosti
Foto

Divím se, kde někteří čtenáři přišli na myšlenku, že bych rád někoho trestal. To že spolek přátel Ruska existuje legálně a beztrestně jsem napsal jako podivení se nad tím, že i když víme co je tato země zač, přesto se najde dost lidí, kteří Putinovi a dalším z tohoto klubka prolezou anál odspoda nahoru.

3 1
možnosti
Foto

Spíš trošku chybí upozornění na potenciální provokatéry8-o Užitečných idiotů i všehoschopných gaunerů, atˇ už z blbosti, či za dlouhý peníz, je vždy dostatek:-( Na obou stranách ,,spektra"Rv

2 2
možnosti