Propalestinská nehoráznost

Pan Bělka, redaktor nebo stážista, či kdo, napsal srdceryvný epos, který před okamžikem obsadil přední místo na titulní straně idnes.cz.

Michal Bělka, snad spolupracovník, snad řadový redaktor, sesmolil nehorázný pamflet, ve kterém prakticky z teroristů dělá mučedníky a tklivě popisuje, jak trpící palestinská mládež do boje vyráží a mstít jde zabité druhy.

V uplynulých měsících zaplavily ulice izraelských měst teroristické útoky, kdy zločinci z řad " Palestinců " napadali bezhlavě každého, kdo jím přišel pod ruku. Není pravda, co píše pan Bělka, že cílem byli vojáci a policisté. Terčem byl každý, o kom se teroristé domnívali, že je Izraelec.

V článku, který pan Bělka tak dojemně sepsal, popisuje, jak syn píše matce a prosí aby netruchlila, že se vrátí jako hrdina.

http://zpravy.idnes.cz/saer-palestina-izrael-mucednici-vrazdy-d96-/zahranicni.aspx?c=A160420_181934_zahranicni_mlb

Pravdou ovšem je, že většina těchto teroristů se vrací jako mrtvoly. A dlužno dodat, že po zásluze, protože tyto barbarské útoky, které pan Bělka tak romanticky popisuje, nemají ve světě 21. století místo.

Přesto tento článek uvádí dvě zajímavé skutečnosti. Totiž že městečko Sair odkud tito teroristé přicházejí, bývalo známé vinicemi. Ale už není. Teď je známou líhní teroristů. A druhou skutečností jsou slova otce, jednoho ze zločinců, který uvádí, že dotyčný pracoval v Tel Avivu nelegálně a že měl slušný výdělek.

Ano, tyto krysy, které zákeřně a zezadu útočí na bezbranné obyvatele izraelských měst, totiž v Izraeli pracují a vydělávají peníze. Nemalé peníze, jak je možno vidět na různých videích, kde jsou vidět jejích domy a vybavení. Jejích fanatická nenávist ovšem zatemňuje jejích mozky a následky jsou fatální.

Článek pana Bělky, svým dosti jednostranným pohledem a snahou o politicky korektní nádech, působí zrovna v tyto dny dosti tristně. Není to totiž tak dávno, co v hlavním městě Izraele, v Jeruzalémě, vybuchnul autobus a jen zázrakem nedošlo k masové tragédii se spoustou mrtvých. Přesto jsou vážně zranění.

Protože se to stalo v Izraeli, celá událost prošla v českých sdělovacích prostředcích bez větší pozornosti. Nikdo nenapsal Je suis Jerusalem. Nikdo do svých profilů na FB nevkládá vlajku Izraele. Prostě, Izrael a jeho obyvatelé jsou dobří jen tehdy, když je možno je odsoudit.

Anebo když je nutno napsat doják o ubohých palestinských mučednících.

 

Autor: Martin Braun | čtvrtek 21.4.2016 6:42 | karma článku: 40,94 | přečteno: 1636x