Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Ja tyto clanky nectu (tak max. nadpis nebo prvni vetu).

Kdy si uz ale konecne uvedomime, ze zijeme v totalite, dobe vymyvani mozku, dezinformace, lzi, demagogie, propagandy, sociální inženýrstvi, politicke korektnosti, ze i Rude Pravo by se cervenalo zavisti.

2 1
možnosti
Foto

V každém případě ten článek čtete špatně. Vždyť popisuje kocovinu Palestinců z výsledků těch atentátů.

1 2
možnosti
RV

To víte, místní ultralevice sice na jednu stranu označuje zbytek vesmíru "nácky", ale na druhou stranu otevřeně podporuje vraždění Židů. Zářným příkladem je pan Železný na ČT a jeho vyvážené reportáže o zlém Izraeli a hodné Palestině.

3 1
možnosti
RV

To víte, místní ultralevice sice na jednu stranu označuje zbytek vesmíru za "nácky" a vraždění Židů přitom otevřeně podporuje. Zářným příkladem je pan Železný na ČT a jeho vyvážené reportáže o zlém Izraeli a hodné Palestině.

1 0
možnosti
Foto

Pane Braune oporučuji jetě jednou článek v iDNES přečíst bez klapek na očích. Ten je na rozdíl od vašeho pamfletu neutrální.Rv

Ten kdo píše, že ty palestince lidi oslavují jako mučedníky jste vy (a dle článku Izraelské úřady)Rv

V článku je naopak toto:

„Kdybych věděl, že se chce stát mučedníkem, zavřel bych ho doma a zamkl dveře,“ vzpomíná Ziád Šalalbeh na dalšího muže ze Sairu, který se ze stanoviště armády vrátil do rodného městečka mrtvý.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/saer-palestina-izrael-mucednici-vrazdy-d96-/zahranicni.aspx?c=A160420_181934_zahranicni_mlb

2 6
možnosti
Foto

"...ještě jednou..."

0 1
možnosti