Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím po delší době. Karmu nedám protože musím připomenout aspekt, který - nevím proč - neuvádíte a který byl pro mnoho lidí z mého okolí (včetně mne) při vlastní volbě důležitý. Hodně lidí nevolilo pana Zemana, ale volilo proti panu Drahošovi. A jelikož byl nakonec výběr jen ze dvou - dopadlo to tak jak to je. Proč se tak stalo je na několik samostatných článků. Demokracie je potvora a místo aby nadbíhala slušným lidem, otevře stavidla doslova všem. Vám se nelíbí jak Zemana někteří hloupě velebí - já mohu poukázat na jednoho místního VIP renomovaného blogera, který se svou věrně kývající partičkou neustále přesvědčuje voliče současného presidenta jak jsou hloupí. Prý už většina své volby lituje apod. Takže čtu blogy jedné inteligentní blogerky, bavím se při tom a Vám radím podobné. Názorům pana Hanniga - a podobným - se lze elegantním obloukem vyhnout, což neznamená rezignovat na kritický pohled na politiku.

0 0
možnosti
Foto

Já musím zopakovat to co jsem napsal už několikrát. Všichni se oháníte demokracií a volbami ale zapomínáte co to ta demokracie je. Nebo co není. Demokracie rozhodně není to, že v okamžiku odvolení, se o vše přestanu zajímat a pokud můj kandidát prohrál, tak slepě přijmu porážku a jde se dál. Tak to nefunguje ani ve sportu. I tam, tým který prohrál po prohře nesvěsí hlavu a nejde klidně spát. Naopak zvýší treninkové dávky a začne sledovat pozorněji soupeře aby mu to příště nandal. V politice je to zase tak, že v demokratické společnosti musí poražený svou prohru přijmout ale vítěz musí beze zbytku přijmout fakt, že mu poražený půjde po krku. To je demokracie. Vše jiné jsme v Československu měli 40 let.

A už mě začínají unavovat neustálé výpady proti panu kolegovi Vodvářkovi. Čtu jeho blogy pravidelně i diskuse. Nikdy jsem nezaznamenal z jeho strany žádné urážky ani výpady. Naopak je to ovšem velice častým jevem.

0 0
možnosti

S první částí souhlasím, akorát nevím podle koho soudíte, že je obecná nevole ke kritice. Jak jste správně napsal - ten který vyhraje se musí kromě radosti z výhry připravit na porci kritiky. Nevidíte snad kolik kritických článků vychází na pana Zemana ? Opravdu si myslíte, že zapomínáme nebo že nevíme? Pár grafomanů kteří budou přitrouble psát pořád dokola se najde vždy, ale podle nich není možno soudit ostatní. Nedávno jsem napsal, že ač napadám nemístnou kritiku pana Zemana mám ze skřípění zubů z té jeho hradní bandy už omletou sklovinu.

ad kolega Vodvářka. Já také čtu nejen jeho články, ale současně i jeho reakce v diskusích. Tam je již "odvážnější" a některé jeho diagnozy psychického stavu pisatelů jsou dost výživné na to, aby sklidily kritiku.

Jinak jej mám za inteligentního pisatele. Píše ale do veřejně přístupného média dosti razantní úsudky a tak se musí - v souladu s Vašimi názory na demokracii - připravit i na dost razantní kritiku. Nekriticky souhlasných kývalů a kývalek má v reakcích dost což tak povzbuzuje kritické reakce. O urážkách z mé strany nevím. Velmi si ho vážím za fakt, že ani dost kritické názory nemaže, jako další z jeho věrných kývalů. Ten má své diskuse pravidelně celé promazané. Zajímavý úkaz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy