Kde končí sranda

Tak jsem přemýšlel, jak co nejlépe napsat povinný perex. Aby nebyl xenofobní, rasistický, homofobní a aby nebyl vulgární a přišel jsem na to, že slušně a spisovně vyjádřit situaci v ČR lze jedině konstatováním, že vše je v řiti.

Teď už zbývá jen posoudit, jak hluboce a zda existuje reálná šance se dostat na čerstvý vzduch. To kam republiku dostali všichni dosavadní politici, je opravdu žalostné a není nikdo, kdo by mohl říct, že nenese díl viny.

Situace se zhoršuje každým dnem a současná vládní sebranka se už ani nenamáhá, aby jejích lži byly alespoň relativně uvěřitelné. Zatímco ještě před necelými dvěma měsíci se Sobotka, Zaorálek a Chovanec tloukli v hruď a tvrdili, že Česku žádná vlna imigrantů nehrozí, dnes je tu máme a počty rostou a rostou a je jen otázkou, kdy to magické číslo, kterým ministři oblbovali národ, že bude konečné a maximální, kdy toto číslo bude překročeno. Jestli už dávno není.

Ovšem ono oblbování má i své další důsledky. Na světlo z kanálů vylézají krysy, které cítí příležitost přiživit se a zasít něco nenávisti. A tak tu máme Bartoše, Okamuru a dokonce bratia Slováci nám sem posílají své shnilé jabko v županu Kotlebu a s ním jeho věrné hlasatele rasově čisté pravdy. A lidé, kteří už logicky mají lží a nesmyslů dost, se blíží momentu, kdy budou naslouchat. Bývalá Okamurova strana má nového vůdce, který šíří věty, plné prázdných frází. A já si při tom čtení vzpoměl na film Stav Obležení s Brucem Willisem, který, coby vojenský generál varoval před nasazením armády do ulic N.Y.

Jak jsem napsal, lidé jsou zblblí a zpitomělí a tak dívka se šátkem na hlavě, stává se terčem nevybíravých útoků a je naprosto jedno ,že z její strany to byla hloupá provokace a nikoliv ochrana proti zánětu ucha. Prostě, po ulici jde baba se šátkem tak jí dáme co proto.

To všechno je následek politiky EU, vlád ČR a politiků všeobecně. Nikdo není bez viny. Kníže nebo poslední poslanec. Všichni byli u toho a neslyšel jsem relevantní protesty proti multikulturním plánům EU. Zeman, který dnes populisticky křičí proti Islámu, vyvěsil vlajku EU na Hradě, symbolu České státnosti.

Ano, už nejsme v perexu takže to snad mohu napsat naplno. Jsme v řiti, jsme v prdeli a ti kteří nás tam dostali se snaží, abychom se jen tak nevyhrabali ven.

Stejně jako většina rozumných lidí, ani já nechci vidět na ulicích českých měst zakuklené mumie, u kterých nevíte jestli je to ženská nebo chlap. Nechci aby se v zemi vytvářela ghetta nebo části měst, která budou patřit někomu jinému než Čechům a nechci, aby vláda, ve své tuposti rozdávala české občanství kdekomu. Totéž platí o právu pobytu.

Se stejnou rozhodností ale rovněž nechci, aby se ulicemi toulaly hlídky jakési rasové čistoty, které budou šikanovat každého, kdo bude jinak vypadat a jinak se oblékat. Jestliže se žena rozhodne, že bude nosit na hlavě šátek, je to jen její věc, pokud to nezasahuje do zájmu ostatních občanů. To znamená, šátky a pokrývky odložit ve škole, nemocnici a na pracovišti, pokud to zaměstnavatel žádá.

Před časem vzniklo video Europe 2029. Spousta z vás ho viděla a občas čtu na toto video odkazy a recenze a jsem zhnusen, kolik lidí je schopno se s tím co se tam ukazuje ztotožnit. Kolik lidí věří, že násilí a nenávist je cesta. Kolik lidí se prakticky dostává na stejnou úrověň těch, proti kterým chtějí bojovat. Bohužel, situace v Evropě a v Česku nahrává tomu, co předvedli autoři tohoto videa. A toho se bojím.

Nechci v Česku zakuklence a podivné existence, kteří zde přijíždějí jen vydělávat. Nechci v Česku ani šiřitele nenávisti a obhájce čistoty rasy.

Nenechte se úplně zblbnout a nesedněte na lep dalším lumpům.

Autor: Martin Braun | neděle 9.8.2015 8:34 | karma článku: 26,39 | přečteno: 1111x