Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a79r78a 61R38a35n72k

10. 8. 2015 3:51

R^Rozumny clanek, vyjadrila bych se podobne, cirkevni symboly (kdyz on ten satek, ale asi nema s virou nic spolecneho), byly zakazany i na vychode Kanady, ale zatim se to jeste neodkleplo. Strachu z ilegalnich imigrantu i rozumim, ale sireni nenavisti ne. Kazdy zde stale pise o Australskych zakonech, ale nikdo je nezna presne, nikdo neposloucha denne australske zpravy, oni sice vratka zavreli, ale prsto jednotlivce, kterym skutecne jde o zivot nechaji zadat o azyl, na co jineho se to slovo hodi?

2 0
možnosti
Foto

A co tedy vlastně chcete? Nechcete ghetta, ale zároveň, aby stát  nic nehlídal a nikoho neomezoval. Na to, jaký jste optimista (jak píšete ve své charakteristice), je blog plný rozporů. Migranti štvou asi většinu lidí. Myslím, že nikdo hlavně neřeší důvody jejich migrace. A už by bylo namístě, aby se státy proti jejich vstupu chrániliy, a ne je přijímaly. Ale to tady v této diskusi můžeme psát do umdlení, je to na představitelích země.

3 0
možnosti
VV

Jeptisky a mnichy take nechcete?

0 0
možnosti
PB

...... tady pořádná sranda ešče nezačala a Vy už chcete aby skončila ?!? ,-první "mikroproblémy" s ubytovací kapacitou, utržená klika u dveří a všeci co "přijííímají" naráz držijou zobák, včetně kavárny .... to pravý horko teprv přinde !

3 0
možnosti
VK

Odsoudil jste hodně lidí (viz "z kanálů vylézají krysy").

Dnešní doba je historicky rozhodující z hlediska obrovského nebezpečí nezvládnutého počtu přistěhovalců-muslimů. Jsem pro spojení sil proti tomuto nebezpečí a ne pro vyvolávání sporů a nenávisti mezi nimi jak to činí váš blog.

5 0
možnosti

Souhlas s p.Kantou. Napsal to i za mne. Pane Kanta R^.

V mišmaši blogera  jsem se takřka nevyznala.

2 0
možnosti
LN

..neodsujeme poněkud brzo...??..já...byť usvít i jeho pohrobky moc nemusím....bych novému vedení ...nějaký čas na to ...aby ukázali co jsou zač dal....a teprve pak bych se pustil do nějakých soudů...

7 0
možnosti
RM

To video Europe 2029 je fakt dobrý. A ano ztotožňuji se s ním, Západní Evropa se již nedá zachránit a imigrace původního západoevropského obyvatelstva do střední Evropy mi přijde jako reálná varianta. Koneckonců třeba masivní emigraci Židů z Francie do Izraele vidíme již dnes.

Na druhou stranu zase tak úplně pesimisticky bych to neviděl. Ano je jich mnohem víc, mají mnohem větší porodnost, mají mnohem větší morálku v boji. Ale jedním z klíčových válečných faktorů je stupeň ovládnutí techniky a tady se domnívám je stále převaha na naší straně. Věřím že část Evropy se podaří udržet a posléze z ní uskutečnit protiútok.

Za velmi důležité pokládám, aby se při stažení ze západní Evropy podařilo přesunout či zlikvidovat jaderné zbraně - stejně jako se to povedlo při ztrátě JAR.

Sranda už dávno skončila. A za svoje chyby budeme muset tvrdě zaplatit.

1 0
možnosti
MR

Zde jde o hlubší problém a to rozpad společenské smlouvy a vytvoření jednotné sociální rovnostářské byrokratické společnosti, jež si sama vytváří své politiky a vazbu k nim, je to vzájemná symbióza. 

Totality u nás a odborářský socialismus na západě jež se ještě umocnil rozpadem východní bloku po roce 89, přešel do sociálního humanistického byrokratismu jež v rámci rovných podmínek všem chtěl zajistit lepší společnost. Na místo toho přišel rozklad hodnot, autorit a idejí ... .

Co je horší zničilo to i prostor pro vznik tvůrčí altruistické duševní vrstvy společnosti jež vytváří velké osobnosti doby jež se umí orientovat, chápat věci v komplexu času a dějů a ukazovat i cestu. Dříve Čapek, J.Masaryk, Eliáš ... .

Svět ale je pořád ve vývoji a změnách a dochází k rozpadu poválečných hodnot a následné globalizace a ukazují se samotné hranice a možnosti lidství a chování lidí, jež je pořád řízeno přírodou, mentalitou, společností.

Na to není schopna pořádně reagovat současná garnitura politiků a státníků jež vlastně vznikla v určitém inkubátoru doby a její poptávky a po roce 89 vytvořit jaký si lidský světový ideál. 

Co je horší tak nemáme nové politiky, státníky osobnosti jež mají vizi chápou skutečný stav věcí a stavů a jsou v určitém nadhledu a mají schopnost vytvářet precedenty, což je cesta jak z tohoto přežitého stavu.

Nelze spoléhat na politiky jež stvořila jiná doba a chtěli vytvořit určitou humanistickou doktrínu světa a společnosti, nelze spoléhat na západní země kde je hlavní osa Německo - Hollande a Merkelová, kde Francie je sociální a rovnostářská až do morku kostí a nemá vůdčí osobnosti, Německo je svázané poválečnou politikou k toleranci, vzájemnosti a pomoci, neagresivnosti. Itálie, Řecko, Španělsko je byrokratický chaos. Náš problém je setrvačná a mlčící většina a absence osobností.

4 0
možnosti
JH

Jsem v rozpacích - dát karmu, nedat karmu - zatím jste napsal jen co nechcete - ale co tedy chcete?

4 0
možnosti
Foto

I já jsem váhal a zatím jsem nedal.

5 0
možnosti