Jen se z toho Zemana nezblázněte...

Ten nadpis je vlastně míněn jako nadsázka a rozhodně nemám v úmyslu nikoho urážet. Reaguji na blog jakéhosi blogera, který, asi plný děsu nepovolil diskusi.

Tento človíček se hodně čertí nad tím, že některá media a bookmakeři spekulují o tom, že Jiří Drahoš je favoritem v boji o hrdý titul presidenta hrdé, a krásné a nádherné České republiky. Amen.

Žádný Amen, ještě několik vět.

Tak předně, pan Jiří Drahoš není " jakýsi pan Drahoš " , jak píše onen bloger. Pan Jiří Drahoš je člověk, který svým životem dokázal si získat respekt a úctu.

Jestli by byl dobrým presidentem to ukáže čas, v případě jeho zvolení. A výsledek volby, to je taky jediné měřítko toho, jak je to s tím favoritem. Pro někoho možná je, pro jiného zůstane až na věky věků tím největším a nejmoudřejším báťuška Zeman.

Každopádně by bylo hodně smutné, kdyby se v těchto volbách a i po nich opakovala situace, kterou pamatujeme ze souboje kniže vs Zeman. Asi málokdo zapomněl, jak nechutná celá volební šaškárna byla.

V této souvislosti a po přečtení blogu onoho autora, který si můžete přečíst zde, mi běhá mráz po zádech, když čtu, že autor tohoto nenávistného článku vede, podle svých slov, dětské kroužky.

Dneska jsem v trochu hudebním rozpoložení. Tak vám tu šoupnu o něco více muzičky na rozveselení. Kraftwerk asi představovat nemusím, to je už klasika. Fixed Stars jsou z Izraele a je to příjemný poslechový rock. Hever and the Vaselina, to je moje srdcovka a  Ufon, Agent CIA, KGB, Stb a kdo ví čeho všeho ještě, Svatý Vincent a na závěr něco pro ty pražáci.

Dobré ráno.

 

Autor: Martin Braun | pondělí 14.8.2017 7:40 | karma článku: 23,23 | přečteno: 1002x