Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Však se ty volby blíží a všichni uvidíme jak to dopadne. Doufám jen, že se zvedne z gaučů většina lidí s právem volit. A pan autor má pravdu, minulé volby tak trochu šaškárna byla... tedy s tím honem na Zemana a tlačením pana knížete, pak ta neuvážlivá odpověď ohledně dekretů. Výběr paní Čáslavské a pana Svěráka do diskuse se Zemanem, to nebyla zrovna šťastná volba...

0 0
možnosti
PB
JB

Jednomu nerozumím, proč tolik vášní, když pro Vás, Kanaďana, není Zeman prezidentem?

0 0
možnosti
Foto

Jaké vášně? Zeman není mým presidentem, to ale neznamená, že o něm nemohu psát. Navíc, pokud nerozumíte ani tomuhle, tento blog není o Zemanovi ale o tom, jak je vnímán.

0 0
možnosti
Foto

Technická poznámka. Konkurenční článek má o více než 50% větší karmu než ten váš. To asi taky o něčem vypovídá, že? ;-)

Jestli oni v tom South Parku o těch Kanaďanech nakonec přeci jen nemluví pravdu.

0 2
možnosti
Foto

Nechapu. Mate snad pocit ze pisu pro karmu?

2 0
možnosti
BK

Myslím, že Vám náleží poděkování za hudební ukázky. Je to zpestření blogů a diskuze se pak dá rozvést i jiným směrem........ Mě zaujalo Vítkovo kvarteto a ten příjemnej rock( omlouvám se, že bych špatně napsala název, tak se do toho raději nepouštím).

Ovšem ta postava "svatého Vincenta"- ta mi dala zabrat:-). Nikdy jsem o něm neslyšela, ale v Praze-Podskalí je to prý známá figura.

Sorry, ale při něm mi naskočily zase moje fantazie, parodie, recese:-).

Představa, že by mě ten člověk třeba pozval k sobě domů na kávu a pak se skromě pochlubil vlastní tvorbou v podobě té písně- "Komouši-homouši", mě udolává:-). Vidím tu situaci v barvách:-).

PS.

Už dlouho se chci zeptat- a pořád zapomínám:

vzpomínáte si, Martine, na blogera, pana Václava Krále?

ŽIl dlouho v USA a pak snad v Norsku.Úplně přestal psát a totálně se odmlčel.

Byli jsme hodně v kontaktu a vím, že měl vážné zdravotní problémy. Docela si dělám starosti. Svého času mi byl opravdu oporou a nyní vůbec netuším, co s ním je.

Napadlo mě, protože také psal hodně směrem k Izraeli a i hudbou vám byl blízký- jestli třeba právě Vy o něm nebudete něco vědět.........?

0 0
možnosti
Foto

Já na něj měl dokonce číslo. Jednou mě volal, ale možná už zůstalo ve starém telefonu. Mám ho: +1-850-200-xxxx.

0 0
možnosti
BK

To, že média vedla, vedou a budou vést válku proto Zemanovi- to je známou věcí. A před prezidentskou volbou se ten humus ještě vystupňuje. Možná se budeme denně dovídat, o kolik Zemanovi stoupá cukr, jak je jeho srdce čím dál slabší, nebo že ho Ovčáček každé ráno polévá živou vodou, aby vůbec vstal z postele.....( protože nyní se už zašlo tak daleko, že se předvolebním trhákem stalo Zemanovo zdraví). Prííííma hyenismus.

Pro tu nenávist už nyní média tlačí a vymívají národu mozky pane Drahošem, Horáčkem a spol.

Dle mého pan bloger neprojevil nenávist,ale pravdivě vyhodnotil situaci.

2 4
možnosti
Foto

ale zdraví prezidenta je limitujícím faktorrem pro smysluplný výkon této vrcholné funkce.

6 0
možnosti
Foto

Zásadně nečtu blogy, kde není otevřená diskuse. Bloger svým článkem /pokud tedy není o motýlcích a kytičkách/, do jisté míry odhaluje své nitro, své postoje k životu a mnohdy i charakter. Tím, že popře diskusi, se do značné míry bojí, že by se dočetl něco, o čem tak trochu ví, že to bude pravda a co neunese.

Tím nemyslím trolly, kteří lezou desítkami svých "příspěvků" do všech diskusí, ale opravdu věcnou argumentaci. Ta je často velkým přínosem i pro autora blogu.

6 0
možnosti
Foto

Skutečně do všech? U politických článků je přínos diskuze nulový. Jinak tomu je u článků věcných. Tam přínos je, jako u včerejšího článku o svalové dystrofii.

Ovšem Vy, k když odborník, se zabýváte především články propagačně politickými a proto Vás nesouhlasná diskuze vyvádí z míry.

1 5
možnosti
RP

Pod svým jménem máte mimo jiné napsáno " Spokojený občan Kanady" tak nevím proč Vás Zeman tak znepokojuje.:-) I když jsem Zemana nevolila a neustále čtu, že ho bude volit méně inteligentní část národa, tak věřím tomu, že když se ukáže v předvolebním boji někdo kdo zaujme a upoutá národ víc, že Zemana porazí...ale zatím to podle průzkumu různých agentur nevypadá...

4 2
možnosti
Foto

Expat.jsou spokojeni tam, kde jsou a proto diskutují doma.

1 3
možnosti

Bylo by to hrozné, kdyby pan Zeman příští volby nevyhrál, vždyť onchrání nás, dolních 10 milionů a pan Babiš zase naše peníze.Jsem za tuto dvojitou ochranu šťastná.

;-D;-D;-D

12 0
možnosti
Foto

Nestalo by se vůbec nic. Jen by byla nuda.

1 3
možnosti
Foto

Já zatím nečetl ani jeden z předmětných článků, ale na mobilu jsem zjistil, "wo co go":

1. Václava Havla jsem znal od roku 1965 a nejpozději od roku 1977 jsem znal i jeho politické zaměření.

2. Václava Klause a Miloše Zemana znám oba, a to dokonce osobně z krátkých setkání v roce 1989 a troufnu si tvrdit, že také znám jejich politické směřování.

3. Jiřího Drahoše "znám" tak nějak od letoška. Podíval jsem se na jeho stránky http://www.jiridrahos.cz/ a zdají se mi plné obecných, bezobsažných frází.

Pokusil jsem tímto "jiří drahoš článek autor" vygooglit něco, co k politice sám napsal, ale neuspěl jsem. Snad mi někdo, mně, nešikovnému důchodci, poradí.

0 4
možnosti
VR

...zbytečný, zůstaň u Emana....

8 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy