Dobrých zpráv není nikdy dosti

Zatímco Česko se ještě plně nevzpamatovalo z volebního masakru, a faktu, že vládu bude sestavovat nejen obviněný z dotačních podvodů ale z příslušnosti k Stb, tady mám  na mysli tu slušnou část Čechů a Moravanů.

Ti ostatní křepčí radostí v naději, že staré dobré časy se vracejí a že s internacionální Japonsko - Korejsko- Moravskou pomocí, bude konečně nastolen ten správný řád. Ten Český. Tedy, zatímco Česko řeší tyto události, světové agentury přinášejí tu a tam i něco pozitivního. Jako například tuto zprávu.

Minimálně 10 jihádistů, s napojením na ISIS bylo zabito po útoku Izraelského letectva v oblasti Daraa v městečku Sahm al Jolan v Syrii.

Jednalo se o frakci Jaish Khaled Bin Walid, která slíbila věrnost ISIS.

Možná se tato zpráva jeví jako nicotná a 10 zabitých teroristů jako nevýznamné číslo, nicméně fakt, že se jednalo o útok izraelské armády dokazuje, že alespoň někdo dělá v regionu pořádek. A to rozhodně není zanedbatelné vzhledem k ohrožení, v jakém Izrael díky hranici se Syrii je. 

Jak jsem napsal v nadpisu, dobrých zpráv není nikdy dosti a je třeba se radovat i z toho minima, které dostáváme. 

No a k těm volbám : Co k tomu napsat. Snad nejlépe to vyjádřila ve svém vánočním přání Evil Edna v 1:23 tohoto videa. A já se přidávám a směřuji toto přání k ANO, SPD, KSČM a Pirátům. Tak nějak. 

Zdroje :

Video : https://www.youtube.com/watch?v=POzfQZkZ9n8

Foto : Mluvčí IDF :IDF Spokesman's Office

Text : http://www.virtualjerusalem.com/news.php?Itemid=27011

Text : 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Braun | úterý 24.10.2017 6:04 | karma článku: 13,07 | přečteno: 683x