Chvalte Islám, nebo budete smazáni

Vypadá to, že se plíživě blíží nový systém ve fungování tohoto media. A to nemyslím tu, po všech stránkách dokonalou úpravu systému redakčního, která nám blogerům přinesla tolik radosti.

Nyní se bude asi zkoumat, jsme li my blogeři a diskutéři správně kultivování. Po islámsku. V jedné diskusi jsem vložil komentář. Nevím pod jakým článkem to bylo ale asi u místního velkého muftího, pana Polického. Dnes jsem nakouknul, jak si stojím se smazanými příspěvky a ejhle, onen komentář byl mezi nimi. Zde je:

 

Ten článek má samozřejmě pravdivý základ. Jenže jeho finální vyznění je obrovsky nebezpečné. Vy totiž mezi řádky a možná že neúmyslně říkáte, že oni ti islámisté jsou vlastně chudáčci, kteří si vyskakují jen proto, že my jím to dovolujeme. Tak to ale není. To není o vině naší společnosti, i když ta je obrovská v tom, že moc je nemocná. Je to o tom, že kultura, ze které islám vychází, je kulturou barbarskou, popírající cokoliv lidského.

 

Dostalo se mi tradičního upozornění, že příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse. A tak se snažím a hledám, co v něm je neslušného a nekultivovaného. Nemohu nic najít. Pojímám ale podezření, že tím neslušným a nekultivovaným bude pravda. Pravda, která je v onom komentáři napsána o nejzrůdnějším z náboženství, které ovšem ve skutečnosti žádným náboženstvím není. Takže očekávám že v nejbližší budoucnosti, v souvislosti s politikou, kterou razí naše všemi milovaná EU, bude přísně zakázáno říct cokoliv jiného, nežli že Islám je krásný a mírumilovný. A od toho bude pak už jen krůček k situaci, kdy vrazi z ISIS budou nazývání hrdinnými bojovníky ( bojovníky už jsou některými redaktorky nazýváni nyní, jen zatím chybí odvaha k tomu označení hrdinní. To ale přijde).

Ach jo, čeká nás napínavá budoucnost a já prosím Boha, toho jediného a snad milosrdného, existuje li, aby to nebyla budoucnost pod islámskou vlajkou. Ta ať shoří v pekle.

 

Autor: Martin Braun | neděle 12.7.2015 17:15 | karma článku: 39,58 | přečteno: 1427x