Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To smazání nemá s islámem ani ničím jiným nic společného. To vás prostě jen někdo nahlásil a admin automaticky smazal. Pokud se budete bránit a jedná se skutečně o slova uvedené ve vašem článku, admin vám námitku uzná. Je tady celá plejáda lidí, kteří pouze nahlašují. To nemá nic společného s ideologií, ale spíš s charakterem. Ovšem nikdy asi nezjistíte, kdo vás nahlásil. Lze se jen domnívat.:-)

3 0
možnosti
LN

..smazání nemá souvislost s islámem...v tom s vámi souhlasím...ale může...a já tvrdím.... že má..souvislost s právě sloužícím cenzorem....

...není to tak dlouho kdy sem vyhádal navrácení jednoho příspěvku do diskuze....abych druhý den ráno zjistil...že mi byly vymazána tři další příspěvky,...v té samé diskuzi....

..nehledě na naprosto arogantně zabarvené reakce  na mé stížnosti...třeba u cvalína...mohu dokumentovat....;-€:-(:-/

3 0
možnosti
Foto

Karel Havlíček Borovský:

Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.

Mně zmizel tento:

Kdežto oni nechtějí chápat nás. Asi jsou stiženi chorobnou nadřazeností, jako náckové a pod. 30. června 2015 13:16 - Důvod smazání: Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse.

Žádal jsem o vrácení a vysvětlení, proč nepatří do slušné diskuse, leč marně. Vypadá to, jako by jeden u adminů měl potíže s chápáním českého jazyka.

9 0
možnosti
JK

Někdo vás nahlásil. Admin nestíhá, zřejmě je tu nějaké nová "letka":-). Ale tohle vám uznají. Dodatečně. Stalo se mě něco podobného. Teď už to neřeším. Až se dostanu na desítku, tak tady skončím.:-)

0 0
možnosti
MK

A Achmedem nemá smysl diskutovat a ani u něj reagovat. Pak to dopadá špatně pro příspěvky :)

12 0
možnosti
LN

nejspíše proto ...že adam....;-O;-€

...mám stejné zkušenosti...také cvalín je nějak podivně hájen....

10 0
možnosti
Foto

Máte stejný kukuč jako měl já když jsem to viděl.

0 0
možnosti
MK