Mají ho naši muži fakt delší?

Bylo už o něm hodně napsáno, je to tak trochu profláknuté téma! A co si o něm myslíte vy?Je či není delší? Nebo je to všechno úplně jinak?

 

    Často se setkávám s názorem, že naši muži mají delší čas pro sebe než my ženy. Že si to umí nějak zařídit....

     Důležité pro zdravé soužití je, aby oba partneři prožívali svůj čas pro sebe. Pro své koníčky, relaxaci, sebevzdělávání... . Jedině tak mohou do vztahu přinášet nové podněty. Podněty tolik důležité pro udržení vzájemné komunikace a sdílení. Vztah není  pouhým součtem vlastností a představ partnera a partnerky, ale prostorem mezi nimi, čím tento prostor vyplní záleží jen na nich.

     Pro ženy, které častěji věnují více času rodině, je dobré si uvědomit, že mít různé zájmy a koníčky, které partneři po sňatku neopustí, v manželském soužití může jen pomoci! Je tedy třeba jen dospět k vzájemné dohodě, pohovořit si o tom, jak si své soužití partneři představují, zvážit četnost odchodů za svými zájmy a přáteli na straně jedné a podpory a respektu partnera na straně druhé. Pojďme si vzájemně umožnit radovat se a užívat si života, abychom se potom mohli sejít v čase a prostoru, který spolu sdílíme. V čase a prostoru, který vyplníme tolerancí, respektem, společnou  péčí o děti a domácnost, společnými zájmy....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martina Francová | úterý 11.6.2013 20:35 | karma článku: 10,88 | přečteno: 1424x
  • Další články autora

Martina Francová

Co když nemohou jinak?

7.4.2015 v 11:00 | Karma: 7,30