"Pušapka" pro chlapy

Víte kdo je mistrem mimiker a přetvářky na naší planetě? Ani chameleón, ani pestřenka ani strašilka. Je to zhruba polovička lidstva. Jsou to ženy.

  Ty tendence mají odmalička. Zřejmě je to geneticky dané. Sotva je jim to dovoleno, začnou s maskováním. Naplácat na sebe vrstvu šminek, neustále si měnit barvu vlasů, lepit si falešné nehty a řasy -  to nemluvím o žádném agentu 007. To jsou ženy kolem nás. Dnes a denně se předělávají na něco, co nejsou. Taky proto existuje obrovský business, který je v tom podporuje a zásobuje vším potřebným. Platíme to ovšem my, chlapi. Asi se chceme nechat obelhávat.
  Nebo chceme jen mít klid.
  Jenže si docela škodíme. A to nejen našim peněženkám. Tyhle pedikúry, manikúry, masáže, vlasové koláže a čertví jak se to všechno jmenuje. To nám provětrává účty. Ale pak se nám občas stane, že tu naši nepoznáme. A to je teprve průšvih. Napsal bych dokonce prů..r. Nepoznáme, že má novou hlavu, nebo že má lifting, liposukci, tady a támhle je zapošitá, vyšponovaná. Prostě zdokonalená. A my to nepoznali. A nepadli na záda. A nekopali ve vzduchu nožičkama nadšením. To jsme opravdu nezvládli.
A nedej bože, když se někdy ráno probudíme a toho, co vedle nás leží, se lekneme. To už je vyloženě na rozvod.
  Nemáme to lehký. Je to vysoká kličkovaná, když přijde lepší polovička, culí se a řekne: "Hádej co mám nového?" Chlap to většinou nepozná, i když to vidí. A navíc to může taky být nová kabelka, která leží v předsíni na botníku, že.
  Tak mi přišlo na mysl. Proč to nechávat jednostranné. Proč jenom nás mají ženy obelhávat. Koukáme kolem sebe, vidíme samé krasavice a kdybychom je umyli a zbavili různých podpůrných a přilepených udělátek, to by byl mnohdy nářez. Tak jim to vraťme.
  Prý ženské nejvíc chlapům hledí na zadek. Podle toho nás hodnotí. Jestli jsme nebo nejsme k nakousnutí.
  Nechám si vytvarovat zadek. Holky, těšte se. Hned zítra jdu shánět nějaké tvarovací slipy. "Pušapku na p*del".
  A pokud to neexistuje, dám si to patentovat.

Autor: Pavel Markel | pondělí 6.10.2014 10:34 | karma článku: 16,40 | přečteno: 868x
  • Další články autora

Pavel Markel

Chtěl bych svého policajta

10.11.2014 v 10:35 | Karma: 13,65

Pavel Markel

Vrazi ve jménu Božím

6.11.2014 v 10:30 | Karma: 22,98

Pavel Markel

Ještě očipovat

5.11.2014 v 10:36 | Karma: 24,00

Pavel Markel

Ležet v truhle, pěkně ztuhle

3.11.2014 v 10:37 | Karma: 15,54