Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pušapka an p..del existuje a i na ...Dokonce upravovatelná, větší boule, menší boule;-D. Myslím, že to někde předváděli v tv.

Jinak máte pravdu. Patřím mezi ty, které si raději ráno těch deset minut přispí, než prostojí před zrcadlem. Které nákupy oblečení nebaví - většinou je to tak potřebuji tohle a tohle a vlezu do obchodu, vyzkouším a když to vypadá dobře, zaplatím a jdu.

Jako dítě jsem nesnášela povinné módní přehlídky - mamka mi koupila něco na sebe a asi z toho měla radost. Jenže mě nastalo utrpení. Asi tak týden to na mě předváděla každé návštěvě, která přišla. Se slovy jdi a ukaž co jsem ti koupila mě poslala převléct a čekala, že se v tom zázraku budu producírovat před kde kým. Zůstalo mi to dodnes. Nesnáším, když mi někdo pochválí oblečení, účes atd. Prostě v tomhle jsem pořád ta malá holka která se producíruje v něčem novém a necítí se dobře.

Z téhle své pozice moc nechápu ty, které ráno vstávají o hodinu dříve, stráví 1/2 hodiny v koupelně a tu druhou před zrcadlem - na střídačku v pokoji, kam se každých 5 minut chodí převléknout a ještě nutí chlapa ke spolupráci. Ráno, kdy je rozespalý, hladový a v hlavě se mu líhnou nápady typu, kdyby jsi místo toho smažila vajíčka, já bych tě miloval i v pytli.

0 0
možnosti

Ale no tak.....:-)) Ženy si na ty ,,udělátka" dnes přece vydělávají samy. Tak jim to nechme, ať je alespoň nějaká sranda:-).

0 0
možnosti
Foto

Já si na ty trenky do zvonu taky vydělám. Začíná tvrdý konkurenční boj. Kdo se zamaskuje líp a kdo koho nepozná.;-D

0 0
možnosti
Foto

Už se těším, na Váš nový patent;-DR^..dejte vědět!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Čekatel, tedy čekatel na důchod. Asi věčný čekatel, vzhledem k vývoji situace. Tak bych to čekání občas rád vyplnil několika řádky. A když už něco vypotím, tak se podělím. Přijďte pobejt.

Seznam rubrik