Patrik Banga udavače Nohavicu vypíná

Vypíná ho i v rádiu a domů k němu žádná jeho tvorba nepáchne. Je to prý od té doby, co se dozvěděl, jak Nohavica udal Kryla

Napsal to v diskusi na zdejším blogu a celý příspěvek je takto:

"Mě je třeba líto, že se to řeší už teď. Každý kdo mě zná tak ví, že toho udavače vypínám i v rádiu a ke mě domů žádná jeho tvorba nepáchne. A mám to tak od doby, kdy jsem četl první rozhovor s Hutkou o tom, jak Nohavica udal Kryla. A celá léta se divím, jak je sakra možné, že tenhle udavač má plné sály. Tak doufám, že si konečně jeho fanoušci uvědomí, kdo to vlastně je. Tož tak." (neupraveno)

No ne, že bych s jeho pohledem na Nohavicu nesouhlasila, ale je mi divné, že v tom případě může pracovat pro udavače stejného, a spíše většího, Andreje Babiše. Já se totiž také léta divím, řečeno jeho slovy, jak pro něho lidé mohou pracovat, ale na rozdíl od něho nedoufám, že si jeho zaměstnanci uvědomí, pro koho pracují.

Nemyslím dělníky někde v chemičce, nebo zemědělce co pěstují řepku. Ale lidi v médiích, kteří svojí prací pomáhají propagovat tohoto spolupracovníka StB, který prokazatelně předal 15 udání, nemluvě o jeho stíhání za dotační podvod. A co ještě vyplave na povrch nyní, když nemá krytí, se možná budeme divit.

Proto si myslím, že pan Banga není tím, kdo má právo kritizovat jiné za přízeň k Jaromíru Nohavicovi.

Jinak se omlouvám, že pár hodin nebudu diskutovat, protože pan Banga, nebo některý z jeho podřízených "vypnul" i mě.

Dostala jsem ban na asi 24 hodin za to, že jsem v diskusi reagovala na tento příspěvek:

"Petr Jahn 94467

Chtělo by se napsat nechte zpívat všechny co chtějí, když je poptávka, ale to by se multikulti a sluníčka přeskočili, že? Alíb agil?!"

tímto komentářem: " no ještě náckové z Bílé ligy tu chyběli"

Důvod smazání "neslušné, vulgární"

Asi mají pan Banga a jeho podřízení rádi skupiny typu Orlík, nebo Ortel, že jim označení náckové připadá neslušné a vulgární. I když poté, co předvedl jeho bratr Radek při Zlatých slavících v roce 2016, se mi to nezdá.

No ale těch pár hodin už to vydržím.

 

 

Autor: Marie Jandová | čtvrtek 24.3.2022 8:14 | karma článku: 43,19 | přečteno: 1847x