Izrael pošle 16 tisíc „uprchlíků z Afriky“

Vážení, teď jsem se dočetl na internetu, že Izrael, který vznikl díky státům z Evropy po II.světové válce, tzv. rozdělení blízkého východu na sféry zájmu a vyhovění židům z celého světa na vlastní stát, ...

... který do té doby několik staletí neměly se odvděčuje svým podporovatelům tím, že jim chce poslat do Evropy nejméně 16 tisíc „uprchlíků z Afriky“. A představitelé EU to prý ani nevědí, ale podporuje to šéf OSN. No to je prostě síla.

To je fakt už neudržitelné sdělení.

Za prvé : to si už ani militarizovaný izraelský stát neumí uhlídat své hranice tak jako Evropská unie       ( mumie ), nebo to je záměr?  Stejný záměr jak si soustátí EU neumí ohlídat své  vnější hranice. Všichni si zkuste oprášit dějiny lidstva a přečte si je. Který stát, nebo soustátí, nebo unie dokázala odolat vnějším vlivům před totální destrukcí? Jenom ta, která dokázala udržet vnější hranice. Dnes se tomuto názoru v Bruselu smějí, ale dlouho se smát nebudou. Nebude trvat dlouho a politika úplatků z EU vůči Libii, Syrii, Eyptu, Turecku a jiným arabským státům přestane fungovat tak jak přestala fungovat v historii a pak se budeme všichni divit.

Francii už dochází dech, tam je už oficiálně 11% obyvatel pocházejících z Afriky, neoficiálně 20%. V Belgii, Švédsku ani neříkám. A v Německu je to již 9% a to ještě rozdělených na Turky a Kurdy. A to je armáda cca 6-7 miliónu lidí, to si nikdo neuvědomuje.

Prosím všechny, respektive žádám o to : kdo může svým postojem, nebo názorem, nebo činy projevit nesouhlas s přesunem migrantů z Afriky do Evropy, tak učiňte. Ať není pozdě.

Afričani mají být v Africe, Araby na Blízkém východě a Evropané v Evropě. Pokud se to bude uměle míchat dopadne to blbě. Proti přirozenému míchání nemám nejmenší problém a to se děje.

Ale organizovanému útoku na hodnoty Evropy musíme čelit všemi prostředky. To co jsme vybudovali po staletí pílí našich předků nejméně po dobu 200-300 let nemůžeme přece přenechat ke zničení lidem, který tyto hodnoty nesdílejí.  Oni žijí v jiné době a tzv. musí dozrát. Oni nezažili, průmyslovou revoluci a s tím spjaté problémy lidí, které si musely vybojovat.

Oni přichází již do vybojovaných pozic zaměstnanců vůči zaměstnavatelům ( trvalo to nejméně 100let) a teď by chtěli tyto výdobytky automaticky užívat. A to píšu o těch, kteří by chtěly fakt přiložit ruku k dílu. Ale většina je těch, kteří mají díky Mutti Merkel a jiné propagandě v hlavě, že je tady hodně sociální stát, který se dá dojit. Takže muslim s 10děti je v balíku a ještě požádá o dostěhování své druhé a třetí ženy na úkor státu.

No to mne podrž, já Evropan, nemůžu mít dvě nebo tři ženy, ale migrant v Německu ano. Co to je za Trestní zákon, který toto migrantům na území SRN umožňuje a občanů SRN a EU ne. To je snad proti pravidlům. Tak se konečně ozvěme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marian Bezák | úterý 3.4.2018 15:38 | karma článku: 32,45 | přečteno: 1061x
  • Další články autora

Marian Bezák

Očkování

8.3.2021 v 12:56 | Karma: 14,29

Marian Bezák

Očkování

25.1.2021 v 10:20 | Karma: 17,95

Marian Bezák

Očkování

19.1.2021 v 18:06 | Karma: 19,93

Marian Bezák

HRDOST - NEHRDOST

22.10.2018 v 8:30 | Karma: 7,22