Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nepošle. Všechno je jinak. :-)

0 0
možnosti
JS

Ten začátek je od vás poněkud popletený.

To aby byli imigranti z Izraele přesunuti do Evropy je snaha OSN nikoliv Izraele, který se je snaží logicky vrátit do Afriky. OSN je již v současnosti ovládáno autokratickými státy Afriky a Blízkého východu a hraje na "humanitní" kartu. Proto se snaží ekonomické imigranty z Izraele samozřejmě nacpat do Evropy, místo jejich cesty zpět do Afriky.

Je třeba vidět, že OSN již delší dobu neplní úlohu nestranného arbitra, ale je ovládáno bohužel většinou nedemokratických států, které mají zájmy zcela odlišné od zájmů evropských států.

Pokud na to Evropa přistoupí, je to jen další důkaz podřezávání si větve a neschopnosti bruselské věrchušky rizikovou migraci opravdu řešit.

7 0
možnosti
Foto

to máte asi popletené vy-Izrael pohrozil že zruší dohodu podle které měl imigranty přijmout-to je skoro jako vydírání

Onu ha chiesto al premier israeliano Benyamin Netanyahu di «riconsiderare» la sua decisione di annullare l'accordo sui migranti, secondo il quale 16.520 persone sarebbero state accolte in nazioni occidentali, fra le quali figurava anche l'Italia. Lo ha fatto sapere l'agenzia delle Nazioni Unite per i rifugiati (Unhcr) tramite un suo portavoce

http://www.corriere.it/esteri/18_aprile_03/onu-israele-riconsideri-annullamento-accordo-migranti-61be5708-374b-11e8-b6e2-a808a444e7a2.shtml

stručně přeloženo-ONU poždádalo izraelského premiéra aby přehodnotil své rozhodnutí anulovat dohodu podle níž by mělo 16520 osob přijato západnímu zeměmi mezi nimiž figuruje také Itálie

0 2
možnosti
JL

MIgranti v množství větším než malé, prchající do Evropy z Afriky a Asie, Evropu -resp. její země - opravdu budou ohrožovat v její integritě a bezpečnosti (pokud se tak už neděje - jako odstrašujcíí příklad může posloužit Francie) zejména proto, že Afrika mocně prcuje na svém přelidnění, současně vysychá a nebude mít dostatek potravin, nemluvě o tom, že Afričani mají blízko k násilí a válkám. Koneckonců vidíme na Itálii a jejím importu Afričanů (a spol.), že množství lidí neklesá pod 100 000 za rok - Italové se tváří jako frajeři, že to není problém, ale když to množství stoupne řekněme na 200-300 000 za rok včetně těch, které nám sem pustí rádi Turci, kteří nás nekřesťany opravdu nemusejí - problém to bude a bude nutné ho řešit. Řekl bych slušně, že západní politici jsou poněkud "profesně zaslepeni" svými globalizačními růžovými brýlemi.

2 0
možnosti
VR

Plácáte hlouposti...

3 0
možnosti
Foto

Máte hodně staré a nepřesné informace pane autore.

5 0
možnosti
Foto

Musíte to číst celé (ale pohromadě to nikde není a pořád se to mění).

V Izraeli je pár tisíc migrantů z Afriky. Po skončeném (neúspěšném) azylovém řízení mají být deportováni a teď se řeší, kam s nimi. Když se zdá, že by je některá africká země vzala, tak následuje nátlak a rozmyslí si to (naposledy Rwanda). OSN navrhla přemístění těchto cca 16 tisíc lidí do Evropy a Kanady, ale zdá se, že to Izrael odmítne. Mj. z obavy, že by se tímto způsobem mohli zkoušet dostat do Evropy a Kanady další v daleko větších počtech.

6 0
možnosti
RC

"Za prvé : to si už ani militarizovaný izraelský stát neumí uhlídat své hranice..."

Množství imigrantů přišlo ještě před tím, než Izrael dobudoval ochranný plot na hranici s Egyptem.

Teď už není možné překročit tuto hranici.

6 0
možnosti
HM

Protože je tam "segregační, rasistická, xenofobní, diskriminační a jánevímjakáještě" zeď, která ovšem naprosto účinně zabraňuje nejen zaplavení země ekonomickými migranty, ale hlavně pronikání palestinských zločinců do Izraele,kde dříve vraždili, vyhazovali do vzduchu autobusy a diskotéky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 688x
Jsem občanem České republiky, kterému není lhostejné co se tady děje, proto se chci vyjadřovat k dění ve svém blízkém i vzdáleném okolí.

Seznam rubrik