Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

jste normalní, nebo jenom na drogách ???

mate dobré blogy,ale toto je jen hromada nesmyslů

0 0
možnosti
Foto

M83a66r58e49k 63H11u55r45t

20. 8. 2020 21:48

Myslím, že jsem Babiše přesně odhadl a dopadlo jak jsem v blogu předpověděl - jen o trochu dříve. Je to ještě větší xxxxx než si všichni myslíte...

0 0
možnosti
Foto

M25a72r65e48k 63H58u45r40t

19. 8. 2020 22:25

Babiš rozhodně neplní ničí příkazy :-) Ken z Ministertsva zdravotnictví si honí ego s rouškama pro všechny a najednou Andrejovi zazvonil vnitřní budík - pozor, lid je nas.án - a tak uvidíte jak roušky zase populisticky zázračně zruší, Vojtěcha poplácá po prdílce aby nezlobil a lid viděl, že on, božský Ande ze Storchnestu (čapí hnízdo) vše urovnal. A tak se to bude do voleb opakovat aby lid dostal pod kůži, že vládce je tu jen jeden - Andrej Babiš. To je na tom to hnusné, ducha mdlého s volebním právem (a těch je tu dle prezidenta většina - bl.ečci a doti) jakéhokoliv vůdce obdivují a volí....

0 0
možnosti
JR

J12a37n 83R87á94ž

19. 8. 2020 19:16

Nejsem příznivcem plošného zavádění povinnosti nosit roušky, ale to, co jste napsal je snůškou polopravd i naprostých nesmyslů.

Koronavir CoV2 má velikost 0,1 mikrometru, jak uvádíte níže, ale jen ve vysušeném stavu, s čímž se v běžném životním prostoru setkat prakticky nemůžeme. Virus se přenáší kapénkami jejichž velkost je řádově větší. Výzkumníci z ČVUT laboratorně zjistili, že už dvouvrstvá bavlněná rouška zabrání kapénkovým přenosem šíření koronaviru nakaženou osobou ze 70% a má-li nositel viru roušku s filtrační vložkou z nanovláken, zabrání šíření nákazy z 99,9 %.

Nošení roušek příslušníky rizikových skupin v MHD a veřejných prostorách s velkou koncentrací lidí je prokazatelně vhodnou prevencí proti jejich nakažení a nosit účinnou roušku by v inkubační době měli podle mne všichni, u nichž existuje riziko, že byli sami nakaženi. Považoval bych to za projev občanské odpovědnosti.

PS. Evropský standard, který určuje dostatečnou filtrační kapacitu roušek pro ochranu i před koronavirem, uvažuje u nosných kapénkových částic s velikostí 0,3 mikronu a větších.

Uváděné informace jsem získal z různých důvěryhodných zdrojů pomocí strýčka Google na netu.

1 0
možnosti
PP

P70a65v49e87l 71P77o26n51e94c

18. 8. 2020 12:24

Je skandální, že AB zavedl (kvůli svým zájmům) roušky už v červenci dokonce Rakousku! To už přestává veškerá legrace a měla by to řešit přímo Komise Ursuly von der Leyen ;).

https://bit.ly/3aAtvCo

2 1
možnosti
Foto

Vy si vážně myslíte, že Andrej Babiš někoho poslouchá? Co berete za povzdubivé pilulky :-)

1 0
možnosti
Foto

Ladislav Machala a Jiří Beneš jsou profesory na Klinice infekčních nemocí 3. LF UK Nemocnice Na Bulovce. Společně sepsali shrnující text k probíhající pandemii nového typu koronaviru i k tomu, jak probíhá nástup nemoci COVID-19 a uvedli : "Především, nemoc nemá typické klinické projevy, podle nichž by bylo možné ji aspoň přibližně odlišit od běžných virových infekcí, které jsou v tomto ročním období časté. V oficiálních materiálech evropských i světových autorit (ECDC, WHO) se stále píše, že nemoc se projevuje náhle vzniklou horečkou, suchým kašlem, dušností, slabostí a bolestmi ve svalech. My zdravotníci ale vidíme, že většina nemocných s prokázanou koronavirovou infekcí má jen lehce zvýšenou teplotu a k tomu známky zánětu nosohltanu čili rýmu, mírné bolesti v krku a někdy i kašel. Nejsme tedy schopni podle projevů nemoci vytipovat osoby, které prodělávají koronavirovou infekci, a odlišit je od lidí s běžným nachlazením."

1 0
možnosti
Foto

projevy závisí na možnostech organismu, jak se bránit. To je normální, že nejsou specifické

0 0
možnosti
PP

> rouška ... nemá naprosto žádný účinek

Máte to podložené nějakou studií, nebo je to spíš jen taková vaše forma odboje proti vládě? Podle studie studie německých a dánských vědců nošení roušek (v obchodech a hromadné dopravě značně) šíření koronaviru omezuje. Přeji pěkný den.

Zdroj: https://bit.ly/2EcmhIQ

6 1
možnosti
Foto

M91a48r90e59k 61H10u48r34t

18. 8. 2020 13:11

Velikost koronaviru 0,1 mikronu neboli 0.0001 milimetru. Podívejte se někdy skrz roušku :-)

1 1
možnosti
Foto

Korona zde je a bude navěky, jako jiné chřipkové viry. Takže hadřky na ústa doporučuji až do smrti. Nebo risknout testy neověřenou vakcinu.

Následky koronového šílenství sakra draze zaplatíme, dnes je to ještě růžová zahrádka. Až začne jízda z 45 stupňového kopce, tak na hadříky rychle zapomenem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik