Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

No byl jsem nedávno u doktora, občas se tam nějaký bez roušky vyskytne ale nikomu se nejeví jako udatný hrdina, který protestuje proti strašlivému Babišovi, ale jako nepřizpůsobiví pošuk s nižším IQ, já osobně bych se takto cítil velmi trapně a kdybych roušku zapomněl, radši bych se vrátil. Ještě by si měl autor připnou na klopu placku chvilkařských ovcí, aby spoluobčané věděli proč roušku nemá. :-)

Jestli autor nechápe funkci roušek, tak opravdu ty shora uvedené rozumové problémy má, ale může si za to sám, ona totiž velká nenávist stejně jako velká láska má dost katastrofální dopady na lidský rozum a kritické myšlení.

7 4
možnosti
Foto

I60v51o 86C57i28l88i25c78h

18. 8. 2020 7:11

Souhlasím s Vámi R^

4 5
možnosti
ČP

Kindle, Kando, Kšíre, je mi vás hluboce líto. Bohužel, takových, jako jste vy, je v této republice víc. Sbohem.

4 5
možnosti
Foto

Chraňte se, ale nechtějte svou neschopnost chránit se dobrovolně sám, přenášet na nás ostatní. My za vaši neschopnost opravdu nemůžeme.

7 2
možnosti
Foto

Nošení roušek je škodlivé? Pane Bože, tak to by operatéři kteří den co den na operačním sále operují celou dobu s nasazenou rouškou, jakož i pomocný personál, patřili mezi nejnemocnější lidi na světě ... ;-€Rv

10 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Přibývá důkazů, že údajná pandemie vlastně není žádnou pandemie, ale jen sezónní chřipka – a to ostatní je jen mediální divadlo se zfalšovanými statistikami. Produktem této pandemie nejsou mrtví, ale strach. Strach politiků, že přijdou o kariéru a strach lidí že přijdou o život. Před pár dny se pak v Itálii díky italskému poslanci Vittoriu Sgarbimu provalilo, že na covid-19 ve skutečnosti nezemřely desetitisíce lidí, jak mainstream opakovaně tvrdí – údajně až 29 000, ale pouze 925 osob.Sgarbimu se dostaly do rukou statistiky italského národního institutu zdraví, podle kterých, kromě oněch 925 osob, u všech ostatních uvedených v podvodné coronavirové statistice, byly příčinou smrti naprosto jiné a mnohem závažnější choroby, kterými už dlouho předtím trpěly, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes, onkologická onemocnění a další závažné choroby. Němečtí lékaři jako prof. Puschel Dr. B. Schiffmann, Dr. Wodarg, či. prof. dr. S. Bhakdi, prof. dr. Hockertz a někteří další. a 11 našich špičkových lékařů, jedná o známé odborníky z oboru mikrobiologie, epidemiologie atd.Podle uvedených lékařů se jedná pouze o vyvolávání paniky, která nemá reálný základ. Medii vyděšení lidé pak berou některé nemocnice útokem ačkoliv trpí pouze banálními respiračními potížemi. Onen koronavirus tu byl přece vždy a koronavirů je skoro 100. Fakta ale nikoho prý nezajímají. Začíná se potvrzovat, že se jedná o uměle vyvolanou krizi globálních “elit”. Na jejím provádění se musí účastnit bohužel všechny země. Vždyť i u nás se auditem zjistilo, že počet uváděných zemřelých na coronavirus je o 60 procent nižší, stejně tak nesedí počet hospitalizovaných, který je také silně nadhodnocen.

7 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
PT

No vy jste hotový disident jak chartisté za Husáka, hrdinně bojujete proti strašlivé klekánici, která nás chce všechny zahubit a jmenuje se Babiš. :-)

0 3
možnosti
Foto

Možná to bude tím, že autor věří víc principům klasických lidských hodnot, než náhodným autoritám.

4 0
možnosti
Foto

Na chřipku umírá ročně v Česku až dva tisíce osob a v několika epidemických týdnech se jí nakazí ročně mezi deseti a patnácti procenty populace, tedy cca 1 až 1,5 milionu lidí. Celosvětově má chřipka ročně na svědomí až 650 tisíc úmrtí a ročně ji prodělá zhruba jedna miliarda lidí. Zkuste si představit, jakou paniku by tato čísla způsobila u koronaviru, zatímco u chřipky jsme to brali jako normální součást života. Kvůli chřipce nikdy nebyla realizována žádná opatření, v médiích nebyly popisovány případy jednotlivých zemřelých a dobrovolné očkování proti ní podstupuje jen pět procent lidí. Chřipky se tedy nebojíme, i když se na ni umírá.

3 0
možnosti
TB

Chřipka tu je sto let a je tak dokonale prozkoumaná...covid19 je vir nový, o kterém zpočátku nikdo nic moc nevěděl, teprve teď jsou nové a nové studie a poznatky....

2 2
možnosti
PK

Když bude potřeba budu jí nosit a nikoliv kvůli přání AB,( mimochodem on jen plní co hygienici rozhodnou), ale z ohledu k dalším lidem, jak jednoduché. A jak kdysi pěla TT, není nám třeba dalších hrdinů. ale klidně si na něj zahrajte asi je vám to třeba.

7 3
možnosti