Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

MUDr. Jiří Votruba primář první kliniky tuberkulózy a respiračních onemocnění Všeobecné fakulty nemocnice v Praze. V Reflexu, uvedl, že byli donuceni vytvářet covidová centra, nemohli brát závažně onemocnělé pacienty a pořád se museli převlékat. V nemocnicích v Praze v covidových centrech bylo obsazeno šest a deset procent lůžek. Jejich nemocnice měla 35 pacientů s covidem a mohli přijmout až třikrát tolik pacientů s covidem a dnes nemají ani jednoho. Podle jeho slov, šéf italského národního statistického úřadu ve své zprávě uvedl, že v březnu, kdy u nich nákaza vrcholila umřelo méně lidí v Itálií, než v předchozích letech na jiné virózy. Dále primář MUDr. Jiří Votruba uvádí, že ve světě umře za rok na tuberkulózu milion dvě stě tisíci lidí. Na coronavirus zatím 600 tisíc lidí. Ti, co umírají na tuberu jsou o dvacet let mladší než ti, co zemřou na covid. Onemocnění covidem má z velké většiny lehký průběh. Tahle nákaza se dala zvládnout i běžnými prostředky a postupy. Pro coronavirus není třeba klást žádní epidemiologická měřítka. Covid 19 nedosahuje ni zdaleka síly epidemie. Podle jeho slov to nebyla ani epidemie ani pandemie a není mu jasné, kdo z toho humbuku kolem covidu 19 může profitovat. Už jenom proto, že víc lidí umře na následky neléčení jiných nemocí Klade si otázku, jestli je vinna celková zbabělost a změkčilost naší civilizace, která se nechala vystrašit. Anebo šílenství epidemiologů. Z ekonomického hlediska jsme v pěkném průšvihu To, co uvádí tento lékař uvádí i lékaři, kteří přijdou s covidem do styku.

3 0
možnosti
Foto

Vy co obhajujete nošení roušek, co se stane, podle vás, když onemocníte covidem ??

1 0
možnosti
ČP

Jakou odpověď očekáváte na tuto stupidní otázku?

4 1
možnosti

Vaše vysvětlení je jasné. Představil jste se fakt dokonale.

1 2
možnosti
Foto

Tohle je boj etatistů. Je jasné, že oceňuji odvahu autora jít proti hloupým nařízením, ale tyhle etatistické hlouposti tu budou stále a stále nám vládci budou ukrajovat z naší svobody. Zvlášť když nás mají tak krásně zaevidované, včetně našeho majetku.

Zlo je každý systém, který vás může pod záminkou dobra zbavit svobody a důstojnosti.

3 1
možnosti
ČP

Myslíte si o sobě, že máte zdravý rozum? Já bych řekl, že jste naopak rozumu mdlého.

2 3
možnosti
Foto

Existuje rčení, že - chytrý napadne tvrzení, hlupák jeho autora.

0 1
možnosti
Foto

I24v57a24n 78M22a58r67e55k

17. 8. 2020 20:07

Poslední věta? Pochybuji. R^

1 0
možnosti
Foto

Ještě, že jste se tím mínusem toho rčení připomněl.

0 0
možnosti
Foto

Nosení roušek je hloupost. Když to ale stát nařídí, tak z důvodů sebezáchovy před státem ji nosit budu. Asi jako kdysi židé nosili žlutou hvězdu.

1 3
možnosti
LH

Hloupé přirovnání.... Promiňte že to tak píšu, ale přijde mi opravdu hodně hloupé...

4 1
možnosti
Foto

Já si nemyslím že jsem nejchytřejší na světě, věřím odborníkům, a tedy když to bude situace vyžadovat tak nosit roušku samozřejmě budu. Ale vy si dělejte co chcete ...

8 4
možnosti
MK

Já též věřím odborníkům a proto roušku nosit nebudu. Asi známe každý jiné odborníky.

2 2
možnosti
MK

Souhlasím s vámi. Roušku též nosit nebudu. Je prokázáno, že opětné vdechování vydechnutého vzduchu je škodlivé. Nikdo nemá právo po mně chtít, abych ho chránil tak, že sám sobě budu škodit.

3 4
možnosti
ČP

Ouha, vy snad používáte roušku o objemu cca 5 dm3? Pak chápu, že vdechujete vydechnutý vzduch. Mně pod rouškou po výdechu zůstává hrubým odhadem 25-30 cm3. Chápete prosím, co tu píšete za nesmysly?

1 0
možnosti
Foto

Jste si pane autore naprosto jistý svým tvrzením, že úřady například na Floridě jsou podřízené Andreji Babišovi, a ve snaze zavřít občanům Floridy ústa a zabránit jím jej kritizovat zavedli povinnost nosit roušky ve všech veřejných prostorách?

10 5
možnosti
LH

A co teprve v Rakousku, Španělsku, Itálii, Francii..... Je to démon ten Babiš...

7 2
možnosti
Foto

Proč nebudu nosit roušku ??? Protože rouška je podle lékařů k prdu. Naopak pro zdravého člověka je škodlivá.

4 5
možnosti
Foto

Pane Kindle, určitě nebudete mít problém vložit zde relevantní důkaz toho, že roušky jsou pro zdravého člověka škodlivé. Možná se pak dočkáte i nějaké té Nobelovy ceny, protože jste jeden z mála, který to tvrdí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3037x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik