Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:28
Scherlock

no a do třetice.....nejlepší je se spolehnout na Scherlock.....zvoní telefon - řeknu heslo a jméno- hýbe se vám auto - dívám se z okna a auto se nehýbe - znovu Scherlock - hýbe se vám auto - já zase, že nic nevidím, auto je pod oknem na dva metry ode mě - Scherlock - jdetě se podívat na auto ven, stále se hýbe....jsou 2 ráno, moc světla není, okna mám otevřené a svítím ještě baterkou - nejdu ven, přijeďte, jestli není něco v pořádku - Scherlock : Přijedeme, až se auto rozjede....Nepřijeli, auto bylo vykradené ;-)

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:21
není to jen o bezpečnostních klíčích

to samé je s ostatním....kupte si bezpečností zámek  na zpátečku...mám ji.....kamarád, ať prý mu půjčím auto...Nasedám vedle něho a vidím, že zámek nechal v původní poloze - tedy zavřený a klidně si jel....divím se...nenapadlo mě vyzkoušet, jestli , když ho neotevřu, že by auto jelo...a jelo!!!!! A tak kupujeme, kupujeme, myslíme si, jak máme auto zabezpečené a ejhle !!!!!

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:19
při výměně kol

nechávám si vyměňovat kola celá s disky, či-li mám jarní i zimní pneumatiky a každé z nich na svých diskách. A tak vždy po půl roce mě žádají v servisu o bezpečností klíče....a já jim říkám, kdyby jste byli dobrý servis, tak si opatříte i těch 8 bezpečnostních klíčů. ...no jo, chytrá ženská , co? ....ptám se znovu: Proč si neopatříte všech 8 bezpečnostních klíčů??? trvám na odpovědi....No protože bychom se zdržovali, než bychom z těch 8 našli ten pravý k Vašim kolům ;-D

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:15
bezpečnostní šrouby

... když jsem kupovala auto, tak mi k němu leccos nabízeli - i tedy bezpečnostní šrouby....prý, aby  mi nikdo neukradl kola ...a jednou takhle po ránu jdu k autu a ejhle, auto na cihlách a kola nikde......a tak jsem se ptala v servisu, že jako proč mi prodali bezpečnostní šrouby, když mi stejně ukradli kola.....oni v sevisu nic, ale policajti, že prý existuje jen 8 bezpečnostních šroubů, tak ty všechny ty zloději mají. .....dobrý, neé......a proč si myslíte, že muži nechtějí, abychom my ženy věděly.....no protože nám prodají všechny šmejdy a když se o to nezajímáme, tak aspoň mají tržbu, néé???Prostě muži vydělávají na hlouposti žen a aby v tom mohli pokračovat, tak se snaží z nás udělat blbce!!!! Takže milá paní autorko, chceteli být žena v pojetí muže, tak do toho!!!! 

0 0
možnosti
V

Vikina

28. 10. 2009 0:54
Jako vždycky

milý článek, Klárko. Jsa zarytý neautomobilista, vyzkoušel jsem si aspoň kluky, zda vědí, o co jde. No, moc jsem nepochodil, dali mi najevo, že s takovým automobilovým ignorantem se nemá cenu bavit - jako ptát se na něco takového malého stříbrného, když oni dokonce znali přesné označení toho bazmehtu, to jsem si teda u nich nešplhl.

Jinak s tou fotkou mají kucí pravdu, ale měnit ji nemusíš, pěkná si i tak. ;-)

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:10
Jo a ta vaše předešlá fotka byla hezčí, že ji vrátíte

zpět do profilu? :-)

0 0
možnosti
MM

Doktor.bota

27. 10. 2009 17:07
Re: Jo a ta vaše předešlá fotka byla hezčí, že ji vrátíte

jo, vypadala na ní mladší. vraťe ji tam, mau

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:07
rozesmála jste mě

karma :-)

btw: to malý stříbrný raděj vozte s sebou. Já nedávno píchnul(snad poprvé v životě) a po několika hodinách jsem zjistil, že oříšek si omylem nechali v servisu(pár set kilometrů vzdáleném), kde mi dva týdny zpátky měnili táhlo u ruční brzdy. Po několika marných pokusech o opravení gumy pomocí knotů a prohlášení pneuservisáka, že z těch elektronů to opravdu neodvrtá, jsem nakonec musel poprosit známého a on mě odvezl pro to malý stříbrný. Opravdu zážitek Rv

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:15
Re: rozesmála jste mě

Díval jsem se kousek níž v diskuzi. Ten pneuservisák, který mi na zavolání přijel, měl taky ten univerzální klíč, ale nepasoval. Odvrtání vlastně nakonec možné bylo, to asi vždycky, jenže bych musel volat odtahovku, abych se dostal s autem do pneuservisu :-P

0 0
možnosti
B

boban1108

25. 10. 2009 14:25
Pneu Trojan

To určitě bylo v Újezdě nad Lesy u Trojana. A zatímco vy jste byla doma pro malé stříbrné, tak technici měli zbytečný prostoj, protože tam se objednává momentálně mnoho dnů dopředu.

0 0
možnosti
MU

MENHlR

23. 10. 2009 19:05
Toš to ste dobrá

Já si kolikrát nemožu vzpomenout kde to mám ani když vim k čemu to je R^

0 0
možnosti
JK

MirekK1

23. 10. 2009 13:31
Díky za pobavení !

R^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky