Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:28
Scherlock

no a do třetice.....nejlepší je se spolehnout na Scherlock.....zvoní telefon - řeknu heslo a jméno- hýbe se vám auto - dívám se z okna a auto se nehýbe - znovu Scherlock - hýbe se vám auto - já zase, že nic nevidím, auto je pod oknem na dva metry ode mě - Scherlock - jdetě se podívat na auto ven, stále se hýbe....jsou 2 ráno, moc světla není, okna mám otevřené a svítím ještě baterkou - nejdu ven, přijeďte, jestli není něco v pořádku - Scherlock : Přijedeme, až se auto rozjede....Nepřijeli, auto bylo vykradené ;-)

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:21
není to jen o bezpečnostních klíčích

to samé je s ostatním....kupte si bezpečností zámek  na zpátečku...mám ji.....kamarád, ať prý mu půjčím auto...Nasedám vedle něho a vidím, že zámek nechal v původní poloze - tedy zavřený a klidně si jel....divím se...nenapadlo mě vyzkoušet, jestli , když ho neotevřu, že by auto jelo...a jelo!!!!! A tak kupujeme, kupujeme, myslíme si, jak máme auto zabezpečené a ejhle !!!!!

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:19
při výměně kol

nechávám si vyměňovat kola celá s disky, či-li mám jarní i zimní pneumatiky a každé z nich na svých diskách. A tak vždy po půl roce mě žádají v servisu o bezpečností klíče....a já jim říkám, kdyby jste byli dobrý servis, tak si opatříte i těch 8 bezpečnostních klíčů. ...no jo, chytrá ženská , co? ....ptám se znovu: Proč si neopatříte všech 8 bezpečnostních klíčů??? trvám na odpovědi....No protože bychom se zdržovali, než bychom z těch 8 našli ten pravý k Vašim kolům ;-D

0 0
možnosti
CC

chiantis

7. 11. 2009 22:15
bezpečnostní šrouby

... když jsem kupovala auto, tak mi k němu leccos nabízeli - i tedy bezpečnostní šrouby....prý, aby  mi nikdo neukradl kola ...a jednou takhle po ránu jdu k autu a ejhle, auto na cihlách a kola nikde......a tak jsem se ptala v servisu, že jako proč mi prodali bezpečnostní šrouby, když mi stejně ukradli kola.....oni v sevisu nic, ale policajti, že prý existuje jen 8 bezpečnostních šroubů, tak ty všechny ty zloději mají. .....dobrý, neé......a proč si myslíte, že muži nechtějí, abychom my ženy věděly.....no protože nám prodají všechny šmejdy a když se o to nezajímáme, tak aspoň mají tržbu, néé???Prostě muži vydělávají na hlouposti žen a aby v tom mohli pokračovat, tak se snaží z nás udělat blbce!!!! Takže milá paní autorko, chceteli být žena v pojetí muže, tak do toho!!!! 

0 0
možnosti
V

Vikina

28. 10. 2009 0:54
Jako vždycky

milý článek, Klárko. Jsa zarytý neautomobilista, vyzkoušel jsem si aspoň kluky, zda vědí, o co jde. No, moc jsem nepochodil, dali mi najevo, že s takovým automobilovým ignorantem se nemá cenu bavit - jako ptát se na něco takového malého stříbrného, když oni dokonce znali přesné označení toho bazmehtu, to jsem si teda u nich nešplhl.

Jinak s tou fotkou mají kucí pravdu, ale měnit ji nemusíš, pěkná si i tak. ;-)

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:10
Jo a ta vaše předešlá fotka byla hezčí, že ji vrátíte

zpět do profilu? :-)

0 0
možnosti
MM

Doktor.bota

27. 10. 2009 17:07
Re: Jo a ta vaše předešlá fotka byla hezčí, že ji vrátíte

jo, vypadala na ní mladší. vraťe ji tam, mau

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:07
rozesmála jste mě

karma :-)

btw: to malý stříbrný raděj vozte s sebou. Já nedávno píchnul(snad poprvé v životě) a po několika hodinách jsem zjistil, že oříšek si omylem nechali v servisu(pár set kilometrů vzdáleném), kde mi dva týdny zpátky měnili táhlo u ruční brzdy. Po několika marných pokusech o opravení gumy pomocí knotů a prohlášení pneuservisáka, že z těch elektronů to opravdu neodvrtá, jsem nakonec musel poprosit známého a on mě odvezl pro to malý stříbrný. Opravdu zážitek Rv

0 0
možnosti
BP

barnabas_666

27. 10. 2009 1:15
Re: rozesmála jste mě

Díval jsem se kousek níž v diskuzi. Ten pneuservisák, který mi na zavolání přijel, měl taky ten univerzální klíč, ale nepasoval. Odvrtání vlastně nakonec možné bylo, to asi vždycky, jenže bych musel volat odtahovku, abych se dostal s autem do pneuservisu :-P

0 0
možnosti
B

boban1108

25. 10. 2009 14:25
Pneu Trojan

To určitě bylo v Újezdě nad Lesy u Trojana. A zatímco vy jste byla doma pro malé stříbrné, tak technici měli zbytečný prostoj, protože tam se objednává momentálně mnoho dnů dopředu.

0 0
možnosti
MU

MENHlR

23. 10. 2009 19:05
Toš to ste dobrá

Já si kolikrát nemožu vzpomenout kde to mám ani když vim k čemu to je R^

0 0
možnosti
JK

MirekK1

23. 10. 2009 13:31
Díky za pobavení !

R^;-D

0 0
možnosti