Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

j@ck

10. 7. 2009 16:58
zasadne nadavam mladym somrakum

obcas jsem neco dal starsim bezdakum, co vypadali jako trosku a bylo jasne, ze pracovat nemuzou, ale ruznym punkacum s historkama o tom, jak potrebujou penize na vlak, a kteri vypadaji zdrave, jsem nikdy nic nedal. At jdou pracovat, mne taky nikdo nic zadarmo neda. Necitim k nim zadny soucit, jejich osud mne absolutne nezajima, jen me otravuji a obtezuji.

0 0
možnosti

Vikina

10. 7. 2009 16:50
Lépe bych to

nenapsal. R^R^

Jen se divím, že stát si už dávno na různé herbalifáky nedošlápl, vždyť je to čirá zlodějna. Inu, když oni poslanci nemají pro samé správní rady na takové věci čas. :-(

0 0
možnosti

viking

9. 7. 2009 16:52
Pred 5 lety,

jsem byl v Cechach,konkretne v Brne v Bille u hotelu Bobby.Kdyz jsem vysel z auta,prisel ke me clovek a jelikoz si vsimnul,ze nemam ceskou znacku,zeptal se aglicky o drobne.Mluvil velice ciste,tak jsme dali rec a vyslo z nej,ze je vysokoskolak,7 let prace v Anglii a po 10 letech mu kleklo manzelstvi ! Stal se z nej alkoholik,byl oholeny i kdyz ne ciste obleceny,ale nezapachal,hold to asi nezvladnul a je tam kde je?! Kdyz jsem mu daval 100 kc,rekl,ze mu staci 20 ! Osud nekdy zavede lidi,na ruzne cesty :-(

0 0
možnosti

milanalois

9. 7. 2009 21:39
Ano, to se stává často.

Mnozí muži svými ženami vyhozeni a ožebračeni dávají se na dráhu "bezdomovců".

0 0
možnosti

Arth-

9. 7. 2009 15:59
Hezký...

Souhlas.

;-)

A z těch "kravaťáků" tady si nic nedělejte...

0 0
možnosti

da.rock

9. 7. 2009 12:39
Příjemný článek

a příjemný názor. V dnešní sobecké egoistické době už není mnoho lidí, kteří smýšlejí jako vy. Přeji vám, abyste byla vždy tím, kdo bude moci rozdávat a nikdy ne tím, kdo muset prosit. ;-)

0 0
možnosti

Jarcho

9. 7. 2009 13:33
Připojuji se.

R^

0 0
možnosti

alaga

9. 7. 2009 11:31
Ale c o s nimi?

U nás poblíž  Alberta již sedm let posedává skupinka mladých bezďáků se psy. Psi dělají rámus a bezďáci bordel. Kdyby je aspoň někdo přinutil, aby si po sobě uklidil! Jakmile jim někdo něco vyčte, jsou strašně sprostí a agresivní.. Taky žebrají. Je to nepříjemné, takže spousta lidí chodí do Alberta oklikou. Stížnosti na ně jsou bez odezvy. Prý na ně nejsou páky. Policajti je znají a  případné domluvy jsou v přátelském duchu. Oni naslibují hory doly. Lidi si hlavně stěžují na ty psy,. takže policajt jim přikáže psy přivázat ke stromu. Jenže to se pejskům nelíbí a strašně štěkají.Přiznám se, že když mám dobrou náladu, jdu okolo nich a dám jim dvacku . Psi jsou dobře krmení a roztomilí. Beru to jako kolorit doby. protože, co s nimi?

0 0
možnosti

viveka77

9. 7. 2009 12:39
Re: Ale c o s nimi?

Podle mých zkušeností psi bezďáků bývají dobře socializovaní, vlídní, klidní, neagresivní :-)

0 0
možnosti

pá_ja

9. 7. 2009 11:31

by zajímalo, jestli by autorka dala dvacku i tomu kravaťákovi, kdyby řekl, že ty peníze potřebuje.

A co když ten opalený potřeboval dvacku na to, aby si koupil kudlu a s ní potom loupil?

0 0
možnosti

Randall Flagg

9. 7. 2009 11:13
Takovym ani korunu.

Ja si taky na vsechno musim vydelat. Klasicky dialog se odehrava asi takhle:

- hej, chlape, nemas cigaretu

- mam, dik za optani

- a das mi jednu

- ses zblaznil, vis jak je to ted drahy?

0 0
možnosti

Dexfree

9. 7. 2009 10:35
Něco podobnýho

Proto nejezdím MHD, člověk neví co od nich chytne, jsou všude, otravujou a když od někoho něco dostanou, jdou si za to koupit alkohol. Na sídlišti nebyl ani jeden, ale jakmile se tam udělala tramvaj, je to pro ně ráj. Jsou v Prokopáku, v chuchli na schodech, pod schodama. Nemám s nima soucit. Jakmile se nějakej válí v městě, tak bych ho naložila a odvezla do takových táborů, kde by si všechny pokuty odmakali a  kby pak chtěli, tak by se mohli zařadit do společnosti.Udělala bych tam i kancelář s nadějí a postavila nějakou ubytovnu kde by mohly bydlet půl roku než se zařadí, našla by se jim práce a jeto. Kdyby ovšem tuto šanci propásli a zase by spadli, tak by tam byli napořád.  Ale hlavně by byli pryč a neobtěžoali by slušný lidi.;-)

0 0
možnosti

dolch

9. 7. 2009 10:43
Re: Něco podobnýho

Máte pravdu. Základní problém je ten, že většina z nich se nechce zařadit. Kdyby jenom to, budiž. Ale oni opravdu obtěžují své okolí a ještě toho zneužívají. Třeba velkej obchod na Balabence. Kdysi to byl Julius Mainl, pak Albert, pak snad ještě Billa a teď už ho myslím zavřeli úplně. Nastěhovali se jim tam totiž homelessáci. Váleli se všude po okolí a normální lidi tam kvůli nim přestali chodit. Chodili si dovnitř pro pivo a krabicový víno. Ve frontách normálně předbíhali, protože jich vždycka byla skupina a nikdo si netrouf jim v tom zabránit. Smrděj tak, že svaly vám jsou k ničemu, protože se bojíte jich dotknout. Prostě děs.

0 0
možnosti

Saša

9. 7. 2009 10:16
Dělám to podobně.

Zjevné lži o jízdence na vlak a podobně mne odradí, ale když někdo poctivě řekne, že chce na pivo, dám mu.

Copak tihle lidi už mají ze života? Ať se aspoň napijí...

0 0
možnosti

Radek0075

9. 7. 2009 10:23
Re: Dělám to podobně.

Když už seš takovej lidumil, tak jim ještě nastav tažku aby se měli kam v y s r a t. Nevim proč by to měl někdo jinej po nich uklízet dobráku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5111x
Prostě píšu .. Knížka Slunečnice vyšla podruhé v nakladatelství Mladá fronta. Petr Šimůnek, šéf Forbesu o ní v předmluvě mimo jiné říká ".. Je to takový Sex ve městě po česku. Chytřejší. Opravdovější..." Kdybyste zrovna neměli co dělat, na pultech se před pár dny objevil její dotisk... Díky všem za přízeň!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky