Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NB

j@ck

10. 7. 2009 16:58
zasadne nadavam mladym somrakum

obcas jsem neco dal starsim bezdakum, co vypadali jako trosku a bylo jasne, ze pracovat nemuzou, ale ruznym punkacum s historkama o tom, jak potrebujou penize na vlak, a kteri vypadaji zdrave, jsem nikdy nic nedal. At jdou pracovat, mne taky nikdo nic zadarmo neda. Necitim k nim zadny soucit, jejich osud mne absolutne nezajima, jen me otravuji a obtezuji.

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 7. 2009 16:50
Lépe bych to

nenapsal. R^R^

Jen se divím, že stát si už dávno na různé herbalifáky nedošlápl, vždyť je to čirá zlodějna. Inu, když oni poslanci nemají pro samé správní rady na takové věci čas. :-(

0 0
možnosti
V

viking

9. 7. 2009 16:52
Pred 5 lety,

jsem byl v Cechach,konkretne v Brne v Bille u hotelu Bobby.Kdyz jsem vysel z auta,prisel ke me clovek a jelikoz si vsimnul,ze nemam ceskou znacku,zeptal se aglicky o drobne.Mluvil velice ciste,tak jsme dali rec a vyslo z nej,ze je vysokoskolak,7 let prace v Anglii a po 10 letech mu kleklo manzelstvi ! Stal se z nej alkoholik,byl oholeny i kdyz ne ciste obleceny,ale nezapachal,hold to asi nezvladnul a je tam kde je?! Kdyz jsem mu daval 100 kc,rekl,ze mu staci 20 ! Osud nekdy zavede lidi,na ruzne cesty :-(

0 0
možnosti
M

milanalois

9. 7. 2009 21:39
Ano, to se stává často.

Mnozí muži svými ženami vyhozeni a ožebračeni dávají se na dráhu "bezdomovců".

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 7. 2009 15:59
Hezký...

Souhlas.

;-)

A z těch "kravaťáků" tady si nic nedělejte...

0 0
možnosti
D

da.rock

9. 7. 2009 12:39
Příjemný článek

a příjemný názor. V dnešní sobecké egoistické době už není mnoho lidí, kteří smýšlejí jako vy. Přeji vám, abyste byla vždy tím, kdo bude moci rozdávat a nikdy ne tím, kdo muset prosit. ;-)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

9. 7. 2009 13:33
Připojuji se.

R^

0 0
možnosti
A

alaga

9. 7. 2009 11:31
Ale c o s nimi?

U nás poblíž  Alberta již sedm let posedává skupinka mladých bezďáků se psy. Psi dělají rámus a bezďáci bordel. Kdyby je aspoň někdo přinutil, aby si po sobě uklidil! Jakmile jim někdo něco vyčte, jsou strašně sprostí a agresivní.. Taky žebrají. Je to nepříjemné, takže spousta lidí chodí do Alberta oklikou. Stížnosti na ně jsou bez odezvy. Prý na ně nejsou páky. Policajti je znají a  případné domluvy jsou v přátelském duchu. Oni naslibují hory doly. Lidi si hlavně stěžují na ty psy,. takže policajt jim přikáže psy přivázat ke stromu. Jenže to se pejskům nelíbí a strašně štěkají.Přiznám se, že když mám dobrou náladu, jdu okolo nich a dám jim dvacku . Psi jsou dobře krmení a roztomilí. Beru to jako kolorit doby. protože, co s nimi?

0 0
možnosti
V

viveka77

9. 7. 2009 12:39
Re: Ale c o s nimi?

Podle mých zkušeností psi bezďáků bývají dobře socializovaní, vlídní, klidní, neagresivní :-)

0 0
možnosti
PR

pá_ja

9. 7. 2009 11:31

by zajímalo, jestli by autorka dala dvacku i tomu kravaťákovi, kdyby řekl, že ty peníze potřebuje.

A co když ten opalený potřeboval dvacku na to, aby si koupil kudlu a s ní potom loupil?

0 0
možnosti
RF

Randall Flagg

9. 7. 2009 11:13
Takovym ani korunu.

Ja si taky na vsechno musim vydelat. Klasicky dialog se odehrava asi takhle:

- hej, chlape, nemas cigaretu

- mam, dik za optani

- a das mi jednu

- ses zblaznil, vis jak je to ted drahy?

0 0
možnosti
LR

Dexfree

9. 7. 2009 10:35
Něco podobnýho

Proto nejezdím MHD, člověk neví co od nich chytne, jsou všude, otravujou a když od někoho něco dostanou, jdou si za to koupit alkohol. Na sídlišti nebyl ani jeden, ale jakmile se tam udělala tramvaj, je to pro ně ráj. Jsou v Prokopáku, v chuchli na schodech, pod schodama. Nemám s nima soucit. Jakmile se nějakej válí v městě, tak bych ho naložila a odvezla do takových táborů, kde by si všechny pokuty odmakali a  kby pak chtěli, tak by se mohli zařadit do společnosti.Udělala bych tam i kancelář s nadějí a postavila nějakou ubytovnu kde by mohly bydlet půl roku než se zařadí, našla by se jim práce a jeto. Kdyby ovšem tuto šanci propásli a zase by spadli, tak by tam byli napořád.  Ale hlavně by byli pryč a neobtěžoali by slušný lidi.;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

9. 7. 2009 10:43
Re: Něco podobnýho

Máte pravdu. Základní problém je ten, že většina z nich se nechce zařadit. Kdyby jenom to, budiž. Ale oni opravdu obtěžují své okolí a ještě toho zneužívají. Třeba velkej obchod na Balabence. Kdysi to byl Julius Mainl, pak Albert, pak snad ještě Billa a teď už ho myslím zavřeli úplně. Nastěhovali se jim tam totiž homelessáci. Váleli se všude po okolí a normální lidi tam kvůli nim přestali chodit. Chodili si dovnitř pro pivo a krabicový víno. Ve frontách normálně předbíhali, protože jich vždycka byla skupina a nikdo si netrouf jim v tom zabránit. Smrděj tak, že svaly vám jsou k ničemu, protože se bojíte jich dotknout. Prostě děs.

0 0
možnosti
AA

Saša

9. 7. 2009 10:16
Dělám to podobně.

Zjevné lži o jízdence na vlak a podobně mne odradí, ale když někdo poctivě řekne, že chce na pivo, dám mu.

Copak tihle lidi už mají ze života? Ať se aspoň napijí...

0 0
možnosti
RK

Radek0075

9. 7. 2009 10:23
Re: Dělám to podobně.

Když už seš takovej lidumil, tak jim ještě nastav tažku aby se měli kam v y s r a t. Nevim proč by to měl někdo jinej po nich uklízet dobráku.

0 0
možnosti