Urážky pana Kalouska a Koláře v pořadu České televize ,,Máte slovo“

Musím se v krátkosti vrátit ke čtvrtečnímu pořadu České televize ,,Máte slovo“, paní Michaely Jílkové.

Na urážky pana Kalouska a oslovení ,,soudruzi“, musím reagovat. V současné době jsem kritikem totalitní a válečné politiky Washingtonu a Bruselu, která ohrožuje mezinárodní mír. Ale také jsem byl vždy kritikem okupace v srpnu 1968 vojsky Varšavské smlouvy a totalitního řízení z Moskvy. Je třeba podotknout, že se po roce 1989 Česká republika nestala svobodným státem, ale opět se dostala do negativní sféry vlivu nařizování, přikazování, vykonstruování válek na Blízkém východě bez schválení mandátu Rady bezpečnosti OSN a vnucování myšlení ze strany Washingtonu a Bruselu. Nebyl jsem nikdy členem žádné politické strany, přes 20 let jsem volil pravicovou stranu a posledních 5 let jsem volič Svobodných, strany Petra Macha. Takže výše uvedené oslovení nebylo vůči mé osobě trefné, pane Kalousku.

Co se týká urážek pana bývalého velvyslance Petra Koláře o užitečných idiotech, kteří jsou pro nás nebezpeční, rád bych jen podotknul, že s Vámi pane Koláři souhlasím. S tím rozdílem, že jsou nebezpeční ti užiteční idioti, kteří uvěřili Vaší západní lživé propagandě o tom, že na Ukrajině nebyli fašisté financovaní západem.

Dále musím čtenářům vysvětlit, že moderní Rusko pod vedením Vladimíra Putina, se nechová jako totalitní Sovětský svaz, protože v současné době pouze reaguje na agresivní politiku Washingtonu a Bruselu, jak jsem uvedl pro pořad ,,Máte slovo“. Je třeba opakovat, že ve francouzském dokumentu ,,Masky revoluce“ jsou uvedeny fakta o fašistickém řádění a vraždění Pravého sektoru a batalionu AZOV. Nadále bylo násilně zastaveno zásobování Krymu a ruská menšina byla určena k likvidaci vyhladověním, což je uvedeno v dokumentárním filmu, který byl odvysílán ve francouzském mainstreamu. Bylo zmedializováno, že vláda Kyjeva tomuto pravdivému vysílání chtěla zabránit.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libor Malý | pondělí 29.2.2016 12:03 | karma článku: 39,21 | přečteno: 2792x