Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Malý díky za obhajobu logiky a reality v pořadu Máte slovo. Těch prudičů, kteří hledí nelogicky do minulosti a nechápou současnou realitu si nevšímejte. Je zbytečné s nimi diskutovat, když jediným argumentem je minulostní náhled a minulostní slovník, kterým se snaží urážet.

K tématu mám také článek, ve kterém jsem však kromě Kalouska a učitelky Štěpánové nikoho z Vás nezmínila. Jen paní v první řadě ano :-) Vše bylo popsáno na různých portálech přede mnou. Učitelka mě samozřejmě v první chvíli naštvala, s tím, jak něco takového může vůbec učit děti, ale snažila jsem se být v klidu, protože jsem hned pochopila, že to nebude mít po odvysílání lehké. Většina diváků jí odsoudila.

Ještě jednou moc díky a jen tak dál ;-) [>-]

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/496840/umlcet-demagogii-kalouska-nemozne-a-jine-anomalie-ze-slavneho-mate-slovo.html

0 0
možnosti
KB

;-D;-DR^ Vaše blogy a reakce jsou vždy zárukou skvělé zábavy. Pište, Mileno, pište!

0 0
možnosti
VH

Potrefená husa se vždy ozve.

Pan Kolář je dostatečně chytrý na to, aby věděl, že blbci se nemá odporovat. Bohužel to nelze uskutečnit v televizní diskuzi, neb mnohý divák soudí podle toho, kdo pronesl poslední repliku.

Existuje jistý bonmot: "Je lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti". Měl jste mlčet. (Jenže to vy, již z definice, nemůžete pochopit.)

1 1
možnosti
Foto

Pane Malý, pokud jste jak tvrdíte voličem svobodných, pak nechápu Vaši pozici na straně s p. Ondráčkem (KSČM), kterážto strana svobodu a demokracii netvrdím, že popírá ale využívá, a to až do doby , než se komunisté ,,nedej Bože" dostanou k moci.

5 1
možnosti
OB

Odpovím Vám za sebe: A co má člověk dělat když chce hájit názor určité skupiny lidí a ČT vás postaví vedle komunisty ? Když kritizuji západ tak jsem okamžitě označena za komunistu, rusofila, ruského agenta apod.. Já jsem hrdý člen západní společnosti a nepřítel všech socialistů a je mi jedno zda sedí v Moskvě nebo v Bruselu. Lidi jako jsem já hrozně štve tady to lhaní a manipulace co západ předvádím, už bych bral pokud by západ vystoupil a řekl, hele na Ukrajině si hájíme svoje zájmy a snažíme se oslabit Rusko, ale tady to divadlo jak se tam bojuje za svobodu ukrajinského lidu apod. Vy tomu vážně věříte ? Podívejte se jak ta Ukrajina vypadá, dnes. Já jsem vždy na straně ČR a

rozvrácená Ukrajina na pokraji bankrotu, kde probíháobčanská válka opravdu není v národním zájmu ČR

4 3
možnosti
ML

M84a28r23t95i53n 78L82a83c79o

29. 2. 2016 17:02

Len človek duchom ( a nomen omen) malý môže mať pocit, že píše články o "skutočnej pravde" aby tým "zmenil svet k lepšiemu". Veta "Dále musím čtenářům vysvětlit, že..." hovorí o autorovi viac, ako chcel povedať.

Pane, evidentne trpíte komplexom viacejcennosti.;-D

6 4
možnosti
Foto

L39i75b54o19r 35M12a81l81ý

29. 2. 2016 19:34

Váš psychologický rozbor má je hodnotný asi tak, jako byl můj psychologický rozbor v 10 letech. Oslovuji 2 - 3 tisíce čtenářů, to je realita.

5 1
možnosti
LV

Škoda, že ten pořad je tak divoký a tak jste tam nedostal moc slovo. Kalous si za tu špičkovou demagogii zasloužil pořádně umejt. Předvedl, jak se má lhát a mlžit. Velvyslanec aspoň působil jako vzdělanec. A ten mladý, to tedy byla katastrofa - to už televize nenašla horšího?

6 4
možnosti
Foto

L89i82b13o96r 53M94a93l25ý

29. 2. 2016 19:38

Asi ne, dnes už lhát nikdo nechce, takže ČT má problém sehnat někoho na druhou stranu. Mezi diváky byl poradce Kalouska a lobbista Jakub Jnda, který pracuje pro Evropské hodnoty s panem Kolářem a ten natočil gay porno. Pan Kolář je více arogantní ne pan Kalousek a dokonce jsem se dočetl, že pan Kolář podepsal spolupráci se CIA. Skrze tyto finance platí propagandu lží.

3 1
možnosti
JF

J30a78n 12F46r43o58l64í24k

29. 2. 2016 14:44

Moderní Rusko není Sovětský svaz. To si Němcov myslel také.;-D

5 3
možnosti
Foto

A znáte snad od doby Volodarského a Kirova nějakého politika v éře SSSR, který byl zavražděn na ulici.

1 1
možnosti
Foto

Pane autore, kritizujete lidi, kteří nesouzní s vaším názorem a vytýkáte jim, že mají vymyté mozky propagandou, ale vůbec si nejste schopen uvědomit, že vy sám se dopouštíte toho, co vám vadí na jiných. Ale toho jsem si všiml již při vysílání pořadu.Rv

15 5
možnosti
Foto

Ale pan Malý nikoho nenazývá pátou kolonou.

3 1
možnosti
SN

:-)....A už po Vás jedou! KDyby vzali Vaši odpůrci jen jeden prokazatelný fakt, že Nulandová prohlásila, investici 5 mlrd. dolarů do Majdanu, tak je další rozhovor zbytečný ! Dům odborů v Oděse si také nezapálili Rusové! Mozky Vašich odbojníků, jsou skutečně velmi dobře zpracované ! Pro Vás! R^R^R^R^R^

9 11
možnosti
PK

P16a24v21e64l 67K87r70á24l

29. 2. 2016 13:47

Ale Nulandová prohlásila něco zcela jiného,o žádném Majdanu ani slovo,ale o podpoře demokracie na Ukrajině od roku 1991,do rozpočtu země;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik