Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

TOP 09 ignoruje slova demokraticky zvoleného prezidenta občany České republiky

V pátek 11.3. 2016 dle mého názoru demokraticky selhala strana Miroslava Kalouska, která opustila sněmovnu při vystoupení prezidenta České republiky Miloše Zemana.

Dvanáct procent poslanců jedné politické strany není schopno naslouchat prezidentovi České republiky a není schopno akceptovat politiku hlavy státu, kterou zvolilo přes 2,7 miliónů občanů této země, respektive 54,8% občanů ČR (zdroj viz níže), kteří přišli k volbám do prezidentského úřadu, a kterého v současné době podporuje sedmdesátiprocentní většina tohoto národa dle průzkumu společnosti Sanep. (zdroj viz níže)

Můj pocit z reakce strany TOP 09 pana Kalouska je takový, že tato strana pohrdá názory a politikou pana prezidenta České republiky Miloše Zemana, ale také většinou občanů České republiky, kteří ho volili a stojí za jeho názory. Také musím připomenout, že hlavně Miroslav Kalousek byl největším kritikem návštěv pana prezidenta Miloše Zemana v Rusku a v Číně, protože prezident údajně nepodporuje současnou koncepci zahraniční politiky České republiky.(zdroj viz níže)

Chci se zeptat mých oponentů, jaká je ta současná koncepce zahraniční politiky? Ta, co bude podporovat války NATO na Blízkém východě, kde vládne chaos a kvůli které trpí celá Evropa přívalem migrantů z válkou poničených zemí nebo jestli můžeme být opravdovou demokratickou a svobodnou zemí, která může obchodovat a navštěvovat státy západu, ale i východu včetně prezidenta? Nebo musíme být vždy zemí, která někomu bude patřit či bude podporovat zlo, které páchá východní či západní část světa?  Mám z toho pocit, že jsme museli být nejdříve tím Československem, které před rokem 1989 muselo obchodovat jen se zeměmi RVHP dle příkazů z Moskvy a po Sametové revoluci můžeme obchodovat jen se zeměmi EU a USA dle zahraniční politiky Washingtonu a Bruselu. Nejsme opět v nové totalitě, která podporuje ničení Blízkého východu a Evropy? Nepracujeme na sebezničení, jak to spáchala skrze migrační krizi kancléřka Merkelová v Německu?

Proč by prezident ČR Miloš Zeman nemohl navštívit Rusko a Čínu, když Spojené státy mají miliardové světové obchody právě s Čínou, a nadnárodní korporace Rothschildů a Rockefellerů vydělávají miliardy dolarů na rozdílu ceny lidské práce mezi Čínou a USA? Proč by nemohl cestovat prezident Miloš Zeman do Ruska, když Spojené státy nakupují od Ruské federace raketové motory, o kterých řekl náměstek ministra obrany USA Robert Work, že zbavit se ruských motorů není možné do roku 2021 nebo 2022, takže obchod s ruskými raketovými motory mezi USA a Ruskou federací vzkvétají dále nejméně dalších 5 let? (zdroj viz níže). Proč mají politici TOP 09 a západní politické elity problém s návštěvou prezidenta ČR v Rusku, když západní Evropa, respektive Německo nakupuje zemní plyn právě z Ruské federace skrze plynovod Nord Stream v Baltském moři a vesele si obchoduje? (zdroj viz níže)

Takže platí jen pro státy střední a východní Evropy, že se musí ekonomicky zrujnovat díky zakázaným obchodům s Ruskem a kritizovaným obchodem s Čínou ze strany TOP 09? A Spojené státy, které nám tuto politiku diktují mohou vesele obchodovat s celým východem?

 

 

Chci se závěrem zeptat, proč strana TOP 09 ignoruje politiku prezidenta České republiky Miloše Zemana, který cestuje nejen do Ruska a Číny, ale také do Spojených států a na Blízký východ, takže komunikuje zcela demokraticky s nejen východním, ale i západním světem? Jestliže má prezident České republiky navštěvovat státy západního světa a podporovat obchod pouze se západem kvůli anexi Krymu, proč tak nekonají státy západní Evropy a Spojené státy? Dává nám snad strana Miroslava Kalouska najevo to, že budeme novou totalitní zemí, která musí poslouchat politické elity svazu evropských republik či politické elity svazu amerických republik, i když tak oni nekonají? Máme se opět nedemokraticky a totalitně podřizovat tentokrát ze strany politických elit západu?

 

 

Zdroj :

https://cs.wikipedia.org/wiki/Volba_prezidenta_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky_2013

http://tn.nova.cz/clanek/zeman-ma-rekordni-podporu-diky-uprchlikum-mu-fandi-70-cechu.html

http://zpravy.idnes.cz/kritika-zeman-proruske-vyroky-interpelace-premier-sobotka-p48-/domaci.aspx?c=A141030_114001_domaci_kop

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/usa-podepsalo-nove-kontrakty-na-rakety-pro-vesmirny-program/r~17ee06ecdf9f11e5819a002590604f2e/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Nord_Stream

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Malý | pondělí 14.3.2016 14:51 | karma článku: 36,65 | přečteno: 1378x
  • Další články autora

Libor Malý

Admin Patrik Banga spáchal cenzuru mého blogu

Podporujete lži, nenávist, závist, intriky, zlodějny, války, cenzuru, depopulaci skrze vakcíny, hlavně u seniorů, a fašistický NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, v angličtině NEW WORLD ORDER.

2.2.2021 v 20:45 | Karma: 28,33 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Kameraman Václav Rada a moderátor Jiří Kumbera včera v Ostravě

Protože se blíží konec roku, chci poděkovat a upozornit na práci kameramana Václava Rady a moderátora Jiřího Kumbery, která je velmi důležitá v boji za svobodu při nástupu současné zločinecké diktatury pomocí falešné pandemie.

28.12.2020 v 15:20 | Karma: 9,99 | Přečteno: 466x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole

Podnikatelka a aktivní sportovkyně Veronika Vágnerová z Ústí nad Labem je iniciátorkou petice proti rouškám na základní škole Velké Březno.

14.12.2020 v 11:00 | Karma: 7,03 | Přečteno: 197x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Rozhovor s právníkem Karlem Světničkou o brutálním zatčení v kavárně

Po týdnu se vracím k brutálnímu zatčení invalidního důchodce a bývalého zaměstnance NKÚ Karla Světničky (viz zdroj), protože politické zákulisí této kauzy je ještě horší, než jsem si myslel.

9.12.2020 v 10:52 | Karma: 7,04 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Libor Malý

Psychologické zastrašování mé osoby estébáky

Včerejšími demonstracemi v Praze a mé osobní setkání s lidmi či vyjádření v živém internetovém vysílání, jsem byl kontaktován po mobilním telefonu tajemným člověkem, údajným přítelem z facebooku.

7.12.2020 v 15:44 | Karma: 13,74 | Přečteno: 1813x | Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Rusko útočí na Ukrajinu z nového směru. Na obranu Charkova míří posily

10. května 2024  12:40,  aktualizováno  12:56

Ruská armáda se pokouší prolomit obranu v pohraničí Charkovské oblasti, ukrajinská armáda na místo...

Koalice utne obstrukce. Chcete na hokej, to je celá pravda, řekla Schillerová

10. května 2024  5:43,  aktualizováno  12:47

Přímý přenos Vládní pětikoalice prosadila, že o vrácení návrhu na zavedení korespondenční volby se bude hlasovat...

Čeští středoškoláci, kteří uspěli v soutěži NASA, se setkali s premiérem Fialou

10. května 2024  12:43

Projekt středoškoláků, který uspěl ve finále mezinárodní soutěže Conrad Challenge v ústředí...

Chlapec zavřel chůvu na balkoně, nechtěl do školky. Ženu vysvobodili strážníci

10. května 2024  12:29

Kuriózní případ zaměstnal strážníky v Táboře. Přivolali je k jednomu panelovému domu, kde chlapec...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1709x
Jsem člověk, který chce psát články o skutečné pravdě, aby změnil svět k lepšímu. Věřím, že pomocí těchto článků, se mi to podaří.

Seznam rubrik