Zakážu, zakážeš, zakáže, zakážeme.....

Media nás neustále informují a útocích tzv. bojových plemen psů na člověka a tvrdí, že počet útoků se zvyšuje. Sice o tom pochybuji, ale budiž. Tato plemena jsou podle médiií nebezpečná, občas se dostanou do rukou idiota, zakážeme je. Tisíce slušných chovatelů to odnese, ale přesto souhlasím. Když se kácí strom, létají třísky.

Tak - a je hotovo, zakázáno.

Do čeho se opřeme teď? Co zakážeme?

Zvyšuje se počet týraných dětí, rodiče je zabíjejí, prodávají, sexuálně zneužívají ...

Navrhuji, aby někteří zákonem vyjmenovaní lidé nesměli mít děti. Budeme je kastrovat, sterilizovat, budeme jim děti odebírat a odebrané budeme buď rozdávat při duhových pochodech nebo je umístíme do nějakého útulku a tam budou v 15 letech skládat zkoušky z poslušnosti, jestli můžou dostat občanku.

Teď ještě musíme vymyslet, kdo bude novým zákonem postaven mimo zákon. Co třeba všichni s melírem na vlasech, abychom výběr zúžili, třeba ti nepřizpůsobiví většinové společnosti s melírem na vlasech. Kteří to jsou a jak je rozeznáme?

Ale nebudeme přece vybírat jen ty, kteří terorizují sousedy, děti posílají krást a sociální dávky mají na přilepšenou, protože kriminální činnost je uživí mnohem lépe.

Vezmeme to plošně, pokud máš melírovanou hlavu, melírovanou mámu i melírovaného tátu, s dětmi nepočítej. Pokud jsi nalezenec, sirotek a máš melír, ani ty s dětmi nepočítej.

Vytvoříme úřad, který bude rozhodovat, kdo je melírovaný. Zaměstnáme chemickou laboratoř, aby zjistila, kdo má melír od přírody, ten je zvlášť nebezpečný.

My ty potencionální lumpy dostaneme do kanálů, do černých chovů, do ilegality!

Jedeme dál. V České republice prý zničí každých 30 minut vodní kámen 10 praček. Zakážeme vodní kámen a v dlouhotrvajícím výběrovém řízení vybereme jedinou a nejvhodnější firmu (přípravek XYZ), která smí ničit vodní kámen v našich pračkách.

Zákaz potom čeká na auta s obsahem nad 2000 ccm, na motorky, zakážeme taky sociální demokraty, protože noviny psaly, že vydírají své poslance, komunisty jsme měli zrušit už dávno….

Brzo se těmi zákony zalkneme a nikdo nebude vědět, jestli se vůbec něco smí.

Mám návrh pro naše poslance. Zvolili jsme si vás, jděte nám příkladem! Buďte čestní, pracovití, nezkorumpovaní, neovlivnitelní a dodržujte zákony. Zviditelňujte se v případech, které lidem zajistí osobní svobodu, protože osobní svoboda znamená zodpovědnost za sebe, své auto, své děti i svého psa.

Zajistěte kontrolu dodržování stávajících zákonů, zlepšete práci městské policie, vysaďte ji z aut a pošlete do ulic pěšky.

A my všichni si posilujme vlastní sebevědomí tím, že budeme mít vlastní názory podložené zkušeností a před svým prahem zameteno.

Autor: Hana Malichová | středa 23.7.2008 12:40 | karma článku: 19,88 | přečteno: 1470x