Pane Topolánku! Pane Topolánku!!

Jste vážně politik na pendrek. Podívejte se na Paroubka, to je jiný kafe. Mele, co mu momentální siutace na jazyk přinese a řečené okamžitě zapomíná, případně pružně zapírá. Vy se spoléháte na logická řešení, která sice asi logická jsou, ale málokdo se namáhá je pochopit.  

 

Proč pořádně nevysvětlíte, že třeba já, Malichová, si klidně zaplatím v ordinaci 30 Kč a konečně tím přestávám dotovat paraleny na předpis?! Proč nevysvětlíte, že oranžovo-rudým bratrstvem zavedené společné zdanění manželů, pastelkovné, paraleny… nezaplatí jen tak stát, ale my, co nemáme nárok na společné zdanění manželů, pastelkovné a paralen si jdeme koupit do lékárny, no a v konečném důsledku i ti, co nárok na výše uvedené mají!

 

Minulá vláda drtila živnostníky, co se do nich vešlo, vaše vláda se aspoň trochu snaží – viz např. zrušení minimální daně. Proč ale živnostníky nepodporujete i hlasitým slovem?

 

Málokdo se nesehne pro korunu, která leží na chodníku, většina národa si tu korunu bude nárokovat a klidně se o ni pohádá se sousedem.

Vaše starost je, aby ty koruny na chodníku neležely, ale měly své určené místo, jehož smysl bude všem jasný. Pro korunu z chodníku platí – lehko nabyl, lehko pozbyl.

Přece všechno, co za něco stojí, něco stojí. Proč to neřeknete?

Proč pořád přeceňujete naši soudržnost a pozitivní myšlení? Proč s námi nemluvíte?

 Jestli to půjde takhle dál, za dva roky tu máme díky socanům zpátky u kormidla komouše, stranu, která zruinovala český národ víc než Hitler.

Autor: Hana Malichová | neděle 2.11.2008 9:04 | karma článku: 28,46 | přečteno: 1106x