Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Buzny nám nevadí, ale ať to neukazují," hlásají zastánci starých pořádků

Každoroční Prague Pride vyvolává řady ohlasů. Ať už pozitivních či negativních. Stranou nezůstávají ani soudruzi důchodci, kteří doufají v to, aby byl v "tradičním" duchu průvod rozehnán příslušníky Veřejné bezpečnosti.

Tyto osoby, mezi kterými se objevuje např. zkrachovalý agent StB prokládající pivo rohypnolem, až z toho končí v Bohnicích, nebo boskovický myslitel vyznávající jen ty nejkvalitnější zdroje informací, se značně ve věci aktivizují.

Nová republika je nej

Ve svých projevech tak na chvíli mění zažité téma o vzkvétajícím Rusku, západu nad propastí, ukrajinských fašistech a alespoň na chvíli se vyřádí jiným způsobem. Jejich důkladná práce od rána do noci na blozích, v internetových diskusích a poctivé minusování příspěvků, tak zasadí homosexuálům a obecně názorovým odpůrcům naprosto zdrcující úder, který nemohou rozdýchat.

Ukázka práce diskusního agenta

Na internetu tento odboj vyjadřuje své pohoršení a kvalitní a svědomitou online prací se snaží změnit společenské klima. A to nejlépe do dob, kdy u nás byla ta pravá svoboda pod ochranou velkého sovětského bratra a radostně jsme budovali socialismus. Místo perverzního Prague Pride jsme mohli jako slušní lidé vyrazit do prvomájového průvodu oslavovat budovatelské úspěchy. A to v různých kostýmech a na alegorických vozech, což se na Prague Pride nekoná. Tam jsou jen "holé řitě".

Stranou ponecháme fakt, že Prague Pride se zúčastňuje více osob, než Konvičkových, Okamurových a Bartošových demonstrací dohromady a na tuto problematiku zvráceného a odpudivého homosexualismu se podíváme právě do Sovětského svazu. A proč zrovna tam? Protože každý přece ví, že SSSR je náš vzor.

A začněme rovnou u těch nejvyšších. A to u sovětských vůdců, kteří jdou všemu pokrokovému lidu světa příkladem.

Buzny

"Fůůůůůj buzny, teplajzníci... Ať si to dělají doma... A podívej, Máňo, jak na ně ostatní buzny okolo mlsně koukaj," pomyslí si slušný obyčejný Čech.

A je překvapivé, že zrovna soudruh Brežněv všechny ostatní soudruhy takto zradil a stal se teplajzníkem. Zrovna ten, který nás v 68. roce zachránil před československým majdanem a imperialistickou invazí a my jsme tak mohli dalších 20 let svobodně žít a budovat světlé zítřky.

Československý majdan

Pozn. Petr Michalů je českým emigrantem, který byl u nás prý pronásledován, perzekvován a tak se vydal hledat politický azyl a svobodu do putinovského Ruska. Více v článku Utíká před ‚vlastizrádnou‘ vládou a žádá azyl v Rusku. Na návod se ale zeptal české ambasády.

Ale zpět k Prague Pride. Je dobře, že na místě byli i vlastenci, kteří proti této zvrácenosti demonstrovali. Na snímku Víta Hassana (zdroj) můžeme vidět neonacistu Mirka Piskače, který brání naši zem před touto zvráceností.

Vlastenci

Mirka Piskače jsem si všiml, když jsem psal jeden ze svých předchozích článků Vlastenec, co vyhrožoval Matějovi Stropnickému, zavítal do kostela na mši s muslimy. V něm tak můžete vidět další projevy tohoto národně socialistického génia. Ukázka níže.

S SSákem

Zajímavý byl rovněž výtvor již zmíněného boskovického online aktivisty, kterému dal název Kdy budou v Praze pořádat pochody zoofilové či nekrofilové? Jelikož se jedná o člověka s ryze sovětským pohledem na svět, podíváme se, jak jsou na tom např. s tou nekrofilií resp. s láskou k mrtvým v Sovětském svazu. Slovo vzniklo složením starořeckého nekrós, „mrtvý, zemřelý“ a filia, „obliba, láska k něčemu“ (zdroj).

Brežněvův pohřeb

"Hnus, Máňo, jak ho tam vystavujou a vošmatávaj ho... A podívej, co jich tam stojí, aby si ho mohli vosahat a voblízat," pomyslí si opět slušný Čech a vyzve Máňu, aby mu donesla dalšího lahváče. Musí tento strašný zážitek spláchnout.

Fronta na Lenina

"Máňo, pojď se honem podívat... Ty magoři normálně na tu mrtvolu stojej frontu! Prasata nekrofilský," pomyslí si obyčejný český člověk.

Ale Sovětský Svaz již neexistuje a v nástupnickém Rusku je naštěstí vše jinak. A sexuální menšiny tam mají plnou svobodu. Důkazem toho jsou i "transky" Jirky Vyvadila, které Putina a Rusko milují. Více v článku Pohled do FB skupiny Jiřího Vyvadila Přátelé Ruska v ČR a její rozbor.

Sovětským strejcům tedy prý sexuální menšiny nevadí. Ale musejí se chovat tak, aby to na nich nebylo poznat. Vadí jim průvody. Vadí jim, když se muži chovají zženštile. Mně osobně je jedno, jestli je nějaký průvod nebo ne a jestli se někdo chová zženštile nebo ne. Lidi posuzuji podle jejich inteligence, pohledu na svět, způsobu komunikace a podle toho, co mi mohou dát. A ne podle toho, jak se někdo ošívá při chůzi. Jejich svoboda sahá tam, dokud nezasahuje do té mojí. A stejně to platí i naopak. Kéž bychom se naučili lidi posuzovat podle jejich činů a ne podle toho, jací jsou.

Autor: Roman Máca | neděle 14.8.2016 8:24 | karma článku: 31,80 | přečteno: 3699x
  • Další články autora

Roman Máca

Fakturant Tomio Okamura a jeho bizarní parta

Lži, dezinformace, manipulace, mazání nepohodlných názorů a blokování jejich pisatelů, boj proti islámu a chození do mešity, ruská propaganda, obklopení se bizarní partou konspirátorů a pak už jen faktury, faktury, faktury...

18.10.2017 v 9:31 | Karma: 44,58 | Přečteno: 22344x | Diskuse| Politika

Roman Máca

Rusko Vladimira Putina: Impérium levného másla pro všechny

"Mám tě ráda jako máslo," řekla by dnes Maruška svému tatínkovi v pohádce Byl jednou jeden král. A máslo, které je dnes již investiční komoditou, hýbe předvolební diskusí podobně jako před lety zásadní poplatek 30 korun u lékaře.

10.10.2017 v 9:21 | Karma: 42,87 | Přečteno: 10464x | Diskuse| Občanské aktivity

Roman Máca

Na Česko chce poslat ruské tanky, současně od Čechů prosí peníze

Petr Michalů je skutečně zvláštní postavou internetového dění. Před více než rokem odcestoval do Ruska, aby tam požádal o politický azyl. Prý ho z ČR vyhnali. Odtud nazývá Čechy otroky, ale zároveň je prosí o peníze.

18.9.2017 v 14:45 | Karma: 43,70 | Přečteno: 14674x | Diskuse| Občanské aktivity

Roman Máca

Volby jsou na nic, chce to násilný převrat, volají proruští "domobranci"

Není tajemstvím, že se v České republice vyskytují ozbrojená polovojenská uskupení, jejichž vášně umocňuje ruská a proruská propaganda. Věří na chemtrails, že EU chce zrušit písmeno Ř a současně řinčí zbraněmi.

29.8.2017 v 14:36 | Karma: 38,76 | Přečteno: 6889x | Diskuse| Společnost

Roman Máca

Myslitelé z diskusí na novinky.cz obhajující okupaci vlastní země

Diskuse na webu novinky.cz jsou místem známým vysokou mírou výskytu rudohnědé demence a primitivismu. Nabízí se tak pohled, co "novinkáři" vyplodili pod článkem věnovaným výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa.

22.8.2017 v 9:25 | Karma: 43,56 | Přečteno: 9572x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Hasiči celou noc zasahovali v pralese Mionší, vodu nosili na zádech

2. května 2024  9:16

Beskydský prales Mionší v noci zachvátil požár. Hasiči celou noc zasahovali v jeho nejvyšším...

Volby by jasně vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a KDU-ČSL

2. května 2024  8:17,  aktualizováno  8:48

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, jeden člověk skončil v nemocnici

2. května 2024  8:11

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik