Zpěvačka Monika Bagárová versus rapper Řezník

Zpěvačka Monika Bagárová versus rapper Řezník – asi je každému jasné, o čem bude řeč, když se proti sobě postaví slaboch a odvaha  

Paní Bagárová, smekám před Vámi klobouk. Jste skutečně chytrá a odvážná žena, která si zaslouží potlesk za to, co jste dokázala říci na akci Zlatý Slavík. Rapper Řezník je prachobyčejný primitiv, který se stydí ukázat svoji tvář, neumí se slušně obléci, jeho názory jsou primitivní, řeč ubohá a vyjadřování katastrofální. Je to takový odvar této společnosti. Myslím, že radost z jeho řeči mohou mít jen jeho přívrženci, kterým se v této zemi nějak nelíbí, ale kterým by se určitě nelíbilo nikde na světě s výjimkou nějakého opuštěného ostrova. Výhrady ke společnosti budou dávat takovým nevhodným způsobem, protože to jinak neumí a slušnost je jejich slabou stránkou.

Pokud nemá být tato společnost skutečně hodně prohnilá, tak by se na Vaši stranu a to veřejně měli postavit zástupci státu (staří i noví), televize a veřejně vyzvednout odvahu s jakou jste vystoupila na obranu všech slušných, kulturních a civilizovaných lidí, kteří mají rádi kulturu, váží si jí, dále ji chtějí navštěvovat a nechtějí být negativně manipulováni takovými osobami, jaké se skrývají pod maskou Řezník.

      Pokud bych byl někým v tomto státě, přijal bych Vás na hradě, ukázal Vás jako vzor lidské odvahy a dal Vám nějakou finanční odměnu. Takových odvážných lidí jako jste Vy, by tu mělo být co nejvíce a potom by se nám zde i lépe žilo.

Autor: Jan Lunga | neděle 21.11.2021 13:16 | karma článku: 0 | přečteno: 1103x