Rady ženám, které chtějí být v manželství trochu šťastnější

Když se zde na internetu radí, tak to většinou bývá v otázkách sexuálních, ale co tak poradit trochu jinak.

Ze zkušeností, pozorování a vyprávění bych si dovolil předložit ženám něco, co by vám mohlo pomoci udržet šťastné manželství. První případ moc neovlivníte, jen se můžete modlit, aby to vyšlo, v druhém se můžete angažovat.

1. Pořiďte si doma dceru. Proč? Ono se může stát, že brzy ovdovíte nebo se rozvedete a budete pro vaši rodinu hledat někoho, kdo by měl rád nejen vás, ale i vaše děti. A protože jako lidé máme několik společných genů i se zvířaty, tak se také stalo, že máme něco společného i se lvy. Ti jak známo žijí v malých skupinkách a to většinou dva lvi a pět až šest samic. To je docela praktické, protože když jdou samice na lov, tak samci hlídají mladé. Mužům by se možná líbil i tento poměr, ale v říši lidí se to nějak nezaužívalo. Co se ale stává, když silnější samci vyženou ty původní? Mladé samce zardousí nebo vyženou, zatímco mladé samice si ponechají pro budoucí život. A tak je to trochu i v říši lidí. Pokud si muž bude moci vybrat mezi dvěma ženami, spíš se rozhodne pro tu, která má dceru nebo i dospělou dcera než tu, která má syna. Důvody jsou, myslím si, docela jasné, proto se dále o tom rozepisovat nebudu, ale na rozdíl od lvů v tom nehledejte žádnou sexualitu.

2. Naučte muže tancovat. Proč? Muži mohou být výbornými společníky, baviči, ale většina z nich se rodí jaké taneční kopyta. Aby něčím takovým nezůstali až do smrti, potom je buď musí naučit tancovat maminky, nebo se tomu musí naučit v tanečních a když ani jedno z toho nepřispěje ke zvýšení jejich gramotnosti, zůstává to na vás ženách. V čem je tedy problém? Zatímco 90% žen v životě nehrálo fotbal a nikomu to nevadí, protože chlapi chodí na fotbal buď sami nebo s kamarády a ženy tam nepotřebují, tak u tancování to neplatí, protože se tancuje většinou ve dvojici. Když se svým mužem půjdete někam do společnosti a tam zazní nějaká hudba, potom je možné si zatancovat. Pokud ale ta vaše polovička zbystří sluch a bude jí hrozit ostuda z tance, najde si výmluvu a z daného prostředí uteče. Tím stáhne i vás a vy budete naštvané. A protože většina žen, na rozdíl od mužů, má taneční pohyb v krvi a ráda tancuje, budete tím trpět. A budete naštvané na muziku a budete tvrdit, že zrovna takovou muziku nesnášíte. Jenže problém nebude v hudbě, ale ve vašem chlapovi, který místo toho, aby vás vytočil, zbaběle zdrhne.  Doporučuji vám proto, po vzoru několik žena, které mně to potvrdily, naučit ty své polovičky alespoň základním krokům tance ve dvou. Přešlapovat z nohy na nohu se snad musí naučit i to největší kopyto, takže by to neměl být problém ani pro tu vaši polovičku. Potom se nebudete muset obávat, že když někde zazní něco melodického, váš muž zbystří a uteče vám, ale naopak vás možná někdy v budoucnu pozve na nějaký taneček, jak jste si to kdysi v mládí vysnila.   

Autor: Jan Lunga | neděle 30.1.2022 18:57 | karma článku: 11,56 | přečteno: 719x