Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Čekal jsem to. Za publikování těchto článků by mohli být trestně stíháni i lidé z redakce iDnes. Takže to zkuste jinde, tady Vám evidentně zruší účet.

0 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavé. Tyto věty nutno pozorně číst, aby bylo možné pochopit současnost, musíme znát minulost. Karma R^

0 0
možnosti
MS

To je pro vás zajímavé ? Já jsem myslel, že už to dávno umíte nazpaměť tam i pozpátku. :-P

0 0
možnosti
Foto

Dost tam tam toho chybí: jak nechal zabít Trockého, čistky v armádě, v církvi, ve straně, zabití Kirova, etnické čistky, hladomor na Ukrajině, ničení životů ve vlastní rodině.

1 0
možnosti
Foto

Hladomorem na Ukrajině se autor zabýval už v předešlém článku.

0 0
možnosti
Foto

Z toho se nedá vyrůst, to se musí léčit.

0 0
možnosti
PK

Pane, jak vam dnes uz kdejaky seriozni matematik potvrdi, kazdy extrem rovna se smrt. "Základní ekonomický zákon socialismu byl Stalinem zformulován jako „zabezpečení maximálního uspokojování.."

2 0
možnosti
DN

Proč tak dlouhej - navíc obšlehnutej článek. Stačilo napsat jedinou větou. -- Pepík Džugašvili jeden z největších vrahů v dějinách lidstva.;-€

3 0
možnosti
Foto

Když jsem zde publikoval několik článků na téma komsomolci ze SMKČ a jejich odporné postoje, byl jsem dotazován, proč se zabývám tak marginálními pitomostmi. Takže, kolegové, nyní to vidíte sami a hned vedle sebe. Admini zřejmě jen vytřeštěně zírají, protože taková čuňárna by jinak nemohla projít.;-O

3 1
možnosti
Foto

Stále ještě považuji zde uveřejněné za marginální pitomost.

Ale jak z vývoje historiografie, tak i společnosti vyplývá, že zkrátka jeden extrém produkuje extrém jiný. Jde pouze o to, ty extrémy hlavně vyhlazovat na nejmenší možnou míru, tedy nikoliv jim bránit. Zákazy to nevyřeší. Je to příliš pohodlné. Musíte si to odpracovat.

0 0
možnosti
JL

Tento blog má být nějaká provokace?

1 0
možnosti
Foto

Tak zkuste tu provokaci nějak vyvrátit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 815x
Vietnamista-politolog, marxista-leninista, člen KSČM a Svazu mladých komunistů Československa, punk rock, ska, bolševický rap (Pablo Hasél, vážná hudba (Mozart, Vivaldi, Smetana, Dvořák, latinsko američtí bolševičtí folkoví zpěváci (Víctor Jara, Silvio Rodriguez, Ali Primera, Mercedes Sosa)